E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟ πανίσχυρος στο Champions League!


Μία από τις λίγες ευρωπαϊκές ομάδες που στην ουσία έχουν εξασφαλίσει από τώρα τη συμμετοχή τους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Παναθηναϊκός αφού ως ακλόνητο φαβορί με το +8 από τη δεύτερη θέση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας έχει απευθείας θέση στους ομίλους της επόμενης διοργάνωσης.

ΠΑΟ πανίσχυρος στο Champions League!


Μαζί με τον Παναθηναϊκό σίγουρες ομάδες για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ακόμα Ρούμπιν Καζάν και Σπαρτάκ Μόσχας (και μαθηματικά αφού έχει τελειώσει το ρωσικό πρωτάθλημα), Μάντσεστερ Γ., Τσέλσι και Αρσεναλ από την Αγγλία, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ από Ισπανία, η Ιντερ από την Ιταλία και η Μπορντό από τη Γαλλία.

Η λογική λέει ότι οι «πράσινοι» στην κλήρωση των ομίλων του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ στα τέλη Αυγούστου στο Μονακό θα προλάβουν μετά από χρόνια το τρένο του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας, ενώ θα ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους και τον συντελεστή τους ενόψει της επόμενης σεζόν αν καταφέρουν να αποκλείσουν τη Ρόμα στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 35η θέση της βαθμολογίας της UEFA, αλλά στην ουσία είναι 28ος αφού οχτώ ομάδες που είναι πάνω από αυτόν (για παράδειγμα η Εσπανιόλ, η Φιορεντίνα, η Σπόρτινγκ ή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας) αποκλείεται ή είναι απίθανο να μετάσχουν στην επόμενη διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα ανέβει κι άλλο αφού περισσεύει μία αγγλική ομάδα (Λίβερπουλ ή Τότεναμ) από αυτές που είναι πάνω από αυτόν και από εκεί και πέρα επειδή η Γιουβέντους δύσκολα θα προλάβει την τέταρτη θέση στο καμπιονάτο, ενώ επίσης πολύ δύσκολα η γαλλική τριπλέτα θα είναι και εφέτος Λιόν ? Μαρσέιγ και Μπορντό.

Στη συνέχεια όλα θα κριθούν από την τελική εξέλιξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (με τους πράσινους να ευνοούνται αν για παράδειγμα μία Νάπολι έρθει τέταρτη στην Ιταλία, μία Μαγιόρκα στην Ισπανία ή μία Μονπελιέ ή Λιλ στη Γαλλία), από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αφού πολλές ισχυρές ομάδες θα μείνουν εκτός όπως και πέρσι με το νέο σύστημα διοργάνωσης και το διαχωρισμό των προκριματικών γύρων.

Θα εξαρτηθεί και το από το κατά πόσο ο Παναθηναϊκός που συνεχίζει στο Europa θα καταφέρει να βελτιώσει περαιτέρω την ευρωπαϊκή του θέσε ξεπερνώντας ομάδες όπως η Γιούβε, ο Ολυμπιακός, η Ρέιντζερς, ο Αγιαξ, η Μαρσέιγ και άλλες για να αυξήσει τις πιθανότητές του

πηγη: www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top