E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ




Τελευταία ευκαιρία για τους Πομπέι στο Φράτον Πάρκ για να σώσουν τη φετινή χρονιά απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο της παραμονής. Θέση  στην ομάδα του Αβρααμ Γραντ διεκδικεί ο Αγγελος Μπασινάς ενώ απόντες παραμένουν οι Ντινταν, Μπελχατζι, Κανου, Γεμπντα που βρίσκονται ακόμα στη Αφρική καθώς και ο Χιουτζ. Αμφίβολοι οι Μπουπα Ντιοπ, Μπαουν και Φιναν. Για τα Σφυρια θα απουσιάσουν οι Φρανκο, Ντάιερ, Κόουλ, Γκαμπιντον, Νταβενπορτ, Μορτ , Ιλουγκα. Δύσκολη αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες με την ομάδα του Τζόλα να βολεύεται και με το Χ. Παρόλα αυτά θα ποντάρω στον 1 που μας δίνεται σε απόδοση 2.30.

Portsmouth: James, Begovic, Mokoena, Kaboul, Mullins, Vanden Borre, Piquionne, Ben-Haim, Brown, Wilson, Hreidarsson, Boateng, Diop, Finnan, Utaka, Webber, Nugent.
West Ham United: Green, Upson, Spector, Tomkins, Parker, Diamanti, Kovac Stanislas, Noble, Behrami, Faubert, Collison, Nouble, Da Costa, Jimenez, Daprela, Sears, Kurucz, Cole.


ΤΟΤΕΝΑΜ - ΦΟΥΛΑΜ



Να συνεχίσουν με μια ακόμα νίκη θα επιδιώξουν οι παίκτες του Χάρι Ρέντναναπ που θα τους φέρει πιο κόντα στο στόχο τους που είναι η κατάληψη της 4ης θέσης. Η φούλαμ θα ψάξει τη πρώτη εκτός έδρας νίκη της αλλά απένατι στους Σπερς δύσκολα θα τα καταφέρει. Απόντες για τους γηπεδούχους οι Κουντιτσινι, Γουντγκέιτ, Εκκότο, Λένον και Χάτον. Στη διάθεση του Χόνγκσπν αναμένεται να είναι οι Ζαμόρα, Καμαρά και Ντέιβις ενώ θα περιμένουν και τον Ανντι Τζονσον μέχρι τη τελευταία στιγμή. Οι Ντένσει, Κοντσεσκι, Πλανσιλ παραμένουν στα πιτς όπως και ο Ετουχου που βρίσκεται στην Αγκολα με την ομάδα της Νιγηρίας. Εύκολα η Δύσκολα θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Προτείνω 1



Tottenham Hotspur:Gomes Alnwick, Hutton, Corluka, Naughton, Bassong, King, Dawson, Bale, Modric, Kranjcar, Bentley, Palacios, Huddlestone, Jenas, Keane, Defoe, Crouch, Giovani, Dervite, Rose, O'Hara.
Fulham: Schwarzer, Kallio, Hangeland, Baird, Hughes, Kelly, Duff, Murphy, Gera, Nevland, Johnson, Zuberbuhler, Greening, Riise, Dikgacoi, Smalling, Davies, Elm, Kamara, Zamora.


ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΚΑΡΝΤΙΦ





Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν για το FA Cup πριν μια εβδομάδα με νικήτρια τη Κάρντιφ με σκορ 1-0. Στην έδρα της Μπρίστολ δε νομίζω ότι θα είναι τόσο κλειστό το παιχνίδι και περιμένω να μπουν περισσότερα γκολ Προτεινω 2-3 γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top