E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΜΠΟΧΟΥΜ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ





Από μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Γιουβέντους προέρχονται οι Βαυαροί με σκορ 1-4. Σιγά σιγά πρέπει να βρεί το δρόμο της και στο πρωτάθλημα και να καλύψει το χαμένο έδαφος από τη κορύφη. Η Μπόχουμ κέρδισε πολύτιμο βαθμό κόντρα στη Στουτγκάρδη τη προηγούμενη αγωνιστική. Ισοφάρισε μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω και από τις δυο ομάδες αφού και οι δυο ομάδες σκοράρουν αρκετά. Θα ποντάρω στο 2 και στο over.








ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ









Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Λεβαδιακό με 0-2. Πρώτη νίκη και για το Κουπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα χαμόγελα στις τάξεις των κιτρίνων επέστρεψαν. Ο Άστερας δε τα κατάφερε κόντρα στο Πανθρακικό και έμεινε στο 0-0 παρότι είχε δυο δοκάρια. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται με τον Άρη να είναι το μεγάλο φαβορί. Προτείνω 1.




Αποστολή Άρη
Σηφάκης, Πιοβεζάν, Νέτο, Ρονάλντο, Ντέιλι, Κουλουχέρης, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Φερνάντεζ, Βανγκέλι, Ναφτί, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Νασούτι, Λαμπριάκος, Γκρασιάν, Κάμπορα


Αποστολή Αστέρα Τρίπολης
Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Εστέβες, Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Έντερ, Καούνος, Τσέζαρεκ, Ζεάν Κάρλος, Λαδάκης και Ρόκας




ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ





Πολύ κακή χρονιά φέτος για τη Μπόλτον που δεν έχει παρουσιάσει κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο και αν συνεχίσει έτσι δε πρόκειται να γλυτώσει τον υποβιβασμό. Τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από τη Γουλβς. Η Σιτι προέρχεται από μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στη Τσέλσι. Με αυτή τη νίκη η Σιτι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις  και ελπίζει να συνεχίσει κόντρα στη Μπόλτον. Πολυ καλύτερη ομάδα έχουν οι Πολίτες και περιμένω να το  δώ και στο γήπεδο. Προτείνω 2.


Αποστολή Μπολτον
Γιασκελαινεν, Αλ Χαμπσι, Ρικετς, Στεινσον, Νάιτ, Κέιχιλ, Ο΄Μπραεν, Σαμουελ, Ρομπινσον, Ντειβις, Μπεσαμ, Μουάμπα, Κοεν, ΜακΚειν, Γκαρντερ, Τέιλορ, Κλασνιτς, Λι, Ελμαντερ, Ντέιβις


Αποστολή Μαντσεστερ Σιτι
Γκίβεν, Τέιλορ, Ρίτσαρντς, Ζαμπαλέτα, Τουρε, Λεσκοτ, Ονουχα, Γκαριντο, Σιλβινιο, Ράιτ-Φιλιπς, Ντε Γιονγκ, Κομπανι, Αιρλαντ, Μπάρι, Ρομπινιο, Μπελαμι, Πετροφ, Αντεμπαγιορ, Τεβεζ, Σαντα Κρουζ, Μπεντζανι, Γουέις.




HΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ





Μετά από όσα προηγήθηκαν την προηγούμενη εδρομάδα από τους πολυμετοχικούς η ηρεμία επανήλθε στη Παιανία. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει αρχίσει δουλειά και στο σημερίνο παιχνίδι αναμένεται να δούμε τις δικές του πινελιές στην ενδεκάδα. Επιστροφή και για τον Σιλβα Κλέιτον στη 18α του τριφυλλιού. Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναικός κέρδισε τον Ατρόμητο χωρίς όμως να πείθει καθόλου η αμυντική του λειτουργεία αφού δέχθηκε αρκετές φάσεις από τους περιστεριότες. Ο Γήραιος προέρχεται από μεγάλο διπλό στα Γιάννενα με σκορ 2-3. Η ομάδα του Σάββα Κωφίδη έπαιξε καταπληκτικά την αντεπίθεση και σκόραρε τρεις φορές αλλά δέχτηκε πολλές ευκαιρίες από τον Άγιαξ και ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετώπιζε το κέντρο της άμυνας του και την αριστερή πλευρά. Χωρις το Ντιε ο Γηραιός. Καινούριος προπονητής για τους πράσινους και αυτό πιστεύω ότι θα δώσει ώθηση στο τριφύλλι. Προτείνω 2.


Αποστολή Ηρακλή
Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Μάρτος, Τουμά, Επστάιν, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Βουτσιάς, Κονέ, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ, Ντίκα και Γιάκομπ. 


Αποστολή Παναθηναικού
Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Σισέ και Ρουκάβινα,Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Kαντέ, Σιμάο, Γκάμπριελ΄, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Κλέιτον και Μαρίνος




ΜΠΟΧΟΥΜ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ     2,over
ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ     1
ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ    2
HΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ     2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top