E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ





Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους που ενώ ξεκίνησαν πολύ καλά τη χρονιά δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια και τώρα βρίσκονται κάτω απότη ζώνη του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 2-3 από τον Ηρακλή και η ήττα αυτή είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση του Παράσχου. Οι Γιαννιώτες έχασαν πολλές ευκαιρίες και δέχθηκαν δυο γκολ από αντεπιθέσεις καθώς είχαν ανεβάσει πολύ ψηλά την άμυνα τους και οι Κότσιος, Μαιστόροβιτς και Γεωργιάδης αντιμετώπισαν τρομερά προβλήματα από τον γρήγορο Εμπσταιν. Ο Εργοτέλης προέρχεται από νίκη κόντρα στη Καβάλα με 1-0 και η ομάδα του Καραγεωργίου καλοβλέπει την είσοδό της στα πλέι οφ. Αυτή τη στιγμή ο Εργοτέλης είναι το φαβορί αλλά δε πρέπει να ξεχνάμε το ρόλο της έδρας που μπορεί να μεταμορφώσει τον ΠΑΣ. Ο Εργοτέλης διαθέτει γρήγορη επιθετική γράμμη που μπορεί να κάνει ζημία στους αργούς αμυντικούς του ¨Αγιαξ¨  ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα του. Προτείνω over.


Αποστολή ΠΑΣ
 Ελευθερόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Μαϊστόροβίτς, Κούσας, Ντιμπαλά, Κώτσιος, Κανακούδης, Σκαρντουέλι, Μπουχάν, Μπαλάφας, Μενδρινός, Ανδράλας, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Κοντογουλίδης, Σιαλμάς, Σαϊτιώτης, Τζάνης, Μιχαλόπουλος, Μιχαήλ


Αποστολή Εργοτέλη
Πόζα, Αθανασίου, Κορδονούρης, Σασιασβίλι, Ορφανός, Μπερτόσα, Φραγκουλάκης, Χίμπλινγκερ, Μπούντιμιρ, Μπέτο, Ρουμπάκης, Γελαδάρης, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Τσεσνάουσκις, Ογκουνσότο, Καρέλης, Λεάλ και Σιάκκας. 




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ





Παρά το γεγονός ότι ήταν αδιάφορη βαθμολογικά η Μαντσεστερ επικράτησε μεσοβδόμαδα της Βολφσμπουργκ με 1-3 και την ανάγκασε να συνεχίσει στο Γιουπόπα Λινγκ. Κάταπληκτικός ο Οουεν που πέτυχε και τα τρια γκολ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι Χωριάτες που διεύρυναν το αητητο σερί τους σε πεντε αγώνες μετά την εύκολη επικράτηση επί της Χαλ. Αρκετοί απόντες για τη Γιουναιτεντ με τους Νανι, Χαργκριβς, Φερντιναρντ, Οσέι, Εβανς, Φαν ντερ Σααρ να μή συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Σερ Αλεξ ενώ αμφίβολοι είναι οι Ρούνει, Μπερμπάτοφ, Βιντιτς. Ο Μάρτιν Ο΄Νιλ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπουμα Κολινς και Ντέιβις. Καί οι δυο ομάδες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Προτείνω over.




ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΣΑΛΚΕ





Το παλιό καλό της εαυτό έχει βρεί η ομάδα της Βρέμης μετά απότη περσινή κακή χρονιά. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση και θέλουν να εκμεταλευτούν το χτεσινό στραβοπάτημα της Λεβερκούζεν για να πλησιάσουν στο πόντο από τη κορυφή. O Τομας Σααφ δεν έχει στη διάθεσή του τους Πιζάρο και Μπαργκφρεδε. Για τον Φελιξ Μάγκατ θα απουσιάσει ο Πλιάτσικας. Και οι δυο έχουν καλές επιθετικές γράμμες ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά γκολ στο παιχνίδι. Προτείνω over.




PSV ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΛΚΜΑΑΡ





Σε τρομέρή φορμα η PSV που μετρά εφτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σε απόσταση δυο βαθμών από τη κορυφή. Η Αλκμααρ με τον Αντβοκαατ στον πάγκο αντί του Κούμαν ελπίζει σε μια καινούρια αρχή. Μέσοβδόμαδα αυτοκτόνησε καθώς δέχθηκε γκολ από τον τερματοφύλακα της Στανταρ Μπολατ στο 95΄και έχασε και τη τρίτη θέση που οδηγούσε στο Γιουροπα λινγκ. Πιστεύω ότι η Αιντχόφεν θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Προτεινω 1




ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    over
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ   over
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΣΑΛΚΕ        over
PSV ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΛΚΜΑΑΡ        1




BetManiak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top