E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ





Από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται ο Εθνικός Αστέρας που υποχώρησε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Στις νίκες θέλει να επιστέψει σήμερα κόντρα στη φορμαρισμένη Αναγέννηση που προέρχεται από νίκη κόντρα στο Αιγάλεω.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Αντώνης Μανίκας, προβληματίζεται για το ποιος θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Κριπιντίρη, τη στιγμή που αυτός των Θεσσαλών, Περικλής Αμανατίδης, δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπιτέλη, ενώ θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Βούκοβιτς. Ευκαιρία για την ομάδα της Καισαριανής. προτείνω άσσο λοιπόν.






ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ





Δε πείθει ούτε φέτος η Γαλατά παρά τις τεράστιες επενδύσεις σε παίκτες που έχουν γίνει. Το ότι βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από τη κορύφη δεν οφείλεται σε αυτή αλλά στις κακές εμφανίσεις των συνδιεκδικιτών της. Η Ανταλιασπορ έχει χάσει μόνο από τη φενερ στην έδρα της. Παρόλα αυτά ο Ραικαρντ ξέρει να πέρνει αποτελέσματα όταν το κλίμα είναι εις βάρος του. Προτείνω 2.




ΑΑΧΕΝ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ





Από μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Γκροιτερ Φιρτ προέρχονται οι γηπεδούχοι.Στον αντίποδα η Παντερμπορν γνώρισε την ήττα από τη Ντουιτσμπουρκ με 1-3. Ένας βαθμός τους χωρίζει στο βαθμολογικό πίνακα. Απόντες για τους φιλοξενούμενους οι ΧαιντΧολντερ και Βαξμουτ για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Ουσαλε. Θα ποντάρω στον άσσο μιας και οι Παντερμπορν δε τα καταφέρνει καλά εκτός έδρας.










203.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   1   1.70
204.ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ      2      1.65
200.ΑΑΧΕΝ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ        1       1.85


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ    5.18






sigour@kias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top