E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ

Να μας τρελάνει προσπαθεί η ομάδα της Θράκης που το τελευταίο καιρό πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και έχει πάρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα με το Δερμιτζάκη στο πάγκο. Από την άλλη η Κάβάλα με το Ντε Μος πετυχαίνει τη μια νίκη μετά την άλλη. Με πιθανή νίκη η Καβάλα κάνει ένα βήμα πιο κοντά στα πλέι οφ. Αρκετές απουσίες για τους αργοναύτες στο κέντρο αφού θα απουσιάσουν οι Ορούμα, Ντιέ, Ντομπρασίνοβις καθώς και ο Ντουγκλάο. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Κασάρ. Παρά τις σοβαρές απουσίες της Καβάλας ο Ντε Μος πιστεύω ότι θα βρεί λύσεις στο κέντρο, από εκει και πέρα ο Ονουάτσι με το Σμολάρεκ θα κάνουν τη δουλειά τους!! Προτείνω 2.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Τότεναμ υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος στο Γουάιτ Χάρτ Λέιν σε ένα παιχνίδι που η νίκη για τους γηπεδούχους είναι μονόδρομος μετά την νίκη της Σίτι στο Στανφορτ Μπριτζ χτες.
Η Τότεναμ προέρχεται από δυο ευρείες νίκες μια για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελο επι της Γουίγκαν(0-3) και της Μπολτον(4-0) αντίστοιχα. Τα ζαχαρωτά γνώρισαν ήττα που συνδιάστηκε και με αποκλεισμό από τη Σπορτινγκ στη Λισσαβώνα με 3-0 ενώ στο τελευταίο παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα επικράτησαν με 3-1 της Μαντσεστερ Γ.
Ο Χάρι Ρεντναπ δεν θα έχει στη διάθεσή τους τους συνήθεις απόντες Γουντγκέιτ, Κουντιτσίνι ενώ θα απουσιάσει και ο σημαντικότατος μέσος Λέννον. Αμφίβολοι για τους Σπερς οι Παλάσιος, Τσορλουκα, Ντεφοε που όμως οι πιθανότητες είναι υπέρ της συμμετοχής τους. Ο Μόγιες δε μπορεί να υπολογίζει στους Κέιχιλ,Σεντερος, Χιμπερτ και Φελαινι. 
Ομάδες που σκοράρουν και οι δυο και πιστεύω θα συνεχίσουν και στο αυριανό παιχνίδι.
Προτείνω over

ΤΖΕΝΟΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Και οι δυό ομάδες είναι πολύ βελτιωμένες μετά τη νέα χρονία και ειδικά στην έδρα τους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις ένα τρίποντο μακριά από τη 4η θέση που οδηγεί στο Τσαμπιονς Λινγκ ενώ τη προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα της Ουντινέζε με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν ένα αήττητο σερί 6 αγώνων που τους ανέβασε στη 14 θέση αλλά σταμάτησε πάνω στη Γιουβέντους τη προηγούμενη αγωνιστική αφού η μεγάλη Κυρία επικράτησε με 1-2 της Μπολονια. Χωρίς σοβαρές απουσίες η ομάδα του Γκασπερίνι σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δε μπορούν να υπολογίζουν στους Απια, Πισανου, Ντι Βάιο, Μοντεστό, Μουταρέλι, Πορτανόβα, Μπρίτος, Ράγκι και Γκουάνα. Ανότερη ομάδα φυσικά η Τζένοα που στην έδρα της δύσκολα θα αφήσει βαθμούς. Προτείνω 1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Όσο και να φαίνεται περίεργο η Γιουβέντους με τη Παλέρμο έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά!!! Το γεγονός αυτό δεν οφείλεται τόσο στις πολύ καλές εμφανίσεις της Παλέρμο που προς το παρόν είναι μόνο στην έδρα της (αφού εκτός έδρας ούτε ισοπαλία δε μ,πορεί να πάρει) αλλά στη παρατεταμένη κοιλιά της Γιουβέντους από τα Χριστούγεννα και μετά. Η Μεγάλη Κυρία με τη πρόσληψη του Τζακερόνι φαίνεται να ξύπνησε και έχει δυο συνεχόμενες νίκες στο Καμπιονάτο και πρόκριση επί του Άγιαξ για το Γιουρόπα και φαντάζει το πρώτο φαβορί για να τερματίσει στη 4η θέση από τις 7 ομάδες που τη περιτριγυρίζουν. Αυτό φυσικά πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο και με νίκη αύριο ψαλιδίζει τα όνειρα της Παλέρμο και στέλνει και ένα μήνυμα στους άλλους συνδιεκδικητές της. 
Προτείνω 1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ   2
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ    over
ΤΖΕΝΟΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ    1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΠΑΛΕΡΜΟ   1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top