E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΧΕΡΤΑ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ

Μετ΄σ την εκτός έδρας επικράτησή της με τη Φράιμπουγκ με 0-3 η Χέρτα βλέπει πιο κοντά τη παραμονή της αφού βρίσκεται 4 βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τη Μπενφίκα για το Γιουρόπα με το βαρύ 4-0. 
Η Χοφενχάιμ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Γλαντμπαχ με 2-2 και έχει μόλις μια νίκη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στη 10 θέση της βαθμολογίας.
Ο προπονητής των γηπεδούχων Φουνκελ δε μπορεί να υπολογίζει στο Κάσαρ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θα παραταχτούν χωρίς τους Γκουστάβο, Μπεκ, Ομπάσι, Κονραντ και Γιάισλ. 
Η νίκη δίνει σοβαρές ελπίδες στη Χέρτα για να σωθεί και δε θα την αφήσει να πάει χαμένη απένατι σε μια ομάδα χωρίς στόχο και σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Προτείνω 1

ΧΕΤΑΦΕ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Η Σαραγόσα θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι περισσότερο μπορεί από το σημερινό παιχνίδι που θα την απομακρίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Χετάφε έχει κάνει μια κοιλιά αφού στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει μόλις μια νίκη μια ισοπαλία και τρείς ήττες αλλά έχει βγάλει σε αυτούς τους αγώνες ένα πολύ δισκολο πρόγραμμα. Τη προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε με 2-1 από τη βαλένθια και βρίσκεται πλέον πέντε βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Χετάφε θα παρουσιαστεί χωρίς τους Γκαβιλάν, Γκονζάλες και Αλβάρεζ. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Ουτσε, Άμο, Λαγκουάρντια. Πιστεύω σε αυτό το παιχνίδι η Χετάφε θα πάρει τη νίκη που θα την βάλει πάλι σε ρυθμό Ευρώπης. Προτείνω 1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Άστέρας δε το βάζει με τίποτα κάτω και παρόλο που έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Στο σημερίνο παιχνίδι θα κυνηγήσει τη νίκη που θα τον οδηγήσει πιο κοντά στις θέσεις των πλέι οφ. 
Ο Ηρακλής ήρθε ισόπαλος κόντρα στο Λεβαδιακό στο Καφτατζόγλειο με 1-1 και μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες όσο αφορά τη παραμονή του.
O Βλάχος δε μπορεί να υπολογίζει στους Φυτανίδη και Καρντόσο ενώ επιστρέφει ο Βιλτσες. 
Με πολλά προβλήματα ταξίδεψε ο Ηρακλής αφού ο Μπουμπένκο δε θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαστεριανό, Μαρκές, Περπερίδη, Γιαννούλη και Επστάιν. 
ΑΣΤΕΡΑΣ:Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Ρίος, Ουντότζι, Καρέρα, Έντερ, Καούνος, Τσέζαρεκ, Λαδάκης, Μπαστία, Βίλτσες, Ρόκας, Γιαννούλης. 
ΗΡΑΚΛΗΣ Φερνάντες, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Λέκι, Μάρτος, Ριμόλντι, Γκαρσία, Μάρα, Καρλίνιος, Κομπαγιάσι, Μιλάνο, Ιωαννίδης, Κονέ, Ηλιάδης, Γιάντσης, Ιάκομπ. 

ΣΤΟΟΥΚ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Στόουκ μετρά 11 αγώνες χωρίς ήττα πράγμα που της έχει εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή στη Πρεμιερ Λινγκ αλλά και της χάρισε και μια πολύ μεγάλη πρόκριση μεσοβδόμαδα επί της Σίτι για το Κύπελο. Αμφίβολοι παραμένουν οι Εθέριγτον και Χιγκινγκοθαμ.
Η Άρσεναλ δεν άντεξε τελικά τους πολλούς τραυματισμούς και υποχώρησε στη 3η θέση 6 βαθμούς μακριά από τη Τσέλσι. Και σήμερα ο Αρσέν Βενγκέρ έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αφού δε θα έχει στη διάθεσή του τους Γκαλάς, Αρσάβιν, Ντιαμπί, Μέριδα, Φαν Πέρσι, Γκιμπς, Τζουρού. 
Η προηγούμενη επίσκεψη των κανονίερηδων στο Μπριτάνια Στέιντιουμ ήταν περίπου ένα μήνα πριν για το κύπελο με νίκη των γηπεδούχων με 3-1. Για το σημερινό παιχνίδι δε θα ρισκάρω με σημείο και θα παίξω τα πολλά γκολ. Προτείνω over

ΧΕΡΤΑ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ     1
ΧΕΤΑΦΕ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ     1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ   1
ΣΤΟΟΥΚ - ΑΡΣΕΝΑΛ   over


X.X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top