E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΧΑΛ ΣΙΤΙ


Στραβοπάτησε η Αρσεναλ κόντρα στη μπέρνλι και έτσι απομακρύνθηκε ξανά από τη κορυφή. Στην έδρα της πάντως έχει 6/7 και δε νομίζω να κάνει και άλλη γκέλα με τη Χάλ που εκτός μετρά 5/6 ήττες. Μεγάλο το απουσιολόγιο για τους κανονιέρηδες αφού θα απουσιάσουν οι Φαμπρεχας Τραορε, Ροτζισκι, Κλισι, Μπεντνερ Φαν Πέρσι Γκιμπς Τζουρου. ΓΙΑ τη Χαλ θα απουσιάσουν οι Μπουλαρντ και Ασμπι. Τα πολλά γκολ είναι το ποντάρισα που θα προτιμήσω σε αυτό το παιχνίδι. Προτείνω over.
Arsenal: Almunia, Silvestre, Vermaelen, Gallas, Sagna, Song, Denilson, Diaby, Nasri, Walcott, Arshavin, Fabianski, Vela, Eduardo, Wilshere, Eboue, Ramsey, Senderos.
Hull City: Myhill, McShane, Gardner, Zayatte, Dawson, Garcia, Marney, Boateng, Hunt, Geovanni, Fagan, Mouyokolo, Mendy, Kilbane, Olofinjana, Barmby, Cairney, Ghilas, Cousin, Altidore, Vennegoor of Hesselink, Duke. 




ΡΕΙΤΖΕΡΣ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ



Σε πολυ κακές καιρικές σδυνθήκες αναμένεται να διεξαχθεί το παιχνίδι αυτό. Φάβορι για τη νίκη είναι η γηπεδούχος ομάδα που μεσοβδόμαδα επικράτησε με 0-3 επι της Νταντι Γ. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες πιστεύω ότι θα επιρρεάσουν τις προσπάθειες των παικτών. Προτείνω 2-3.






ΡΕΑΛ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ



Σε πολύ κακή φόρμα η Σαραγόσα που στα τελευταία πεντε παιχνίδια έχει μαζέψει όλις δυο βαθμούς. Απέναντι στη Ρεαλ δε πρεέπει να περιμένει και πολλά. επιστρέφει ο Κριστιανο Ροναλντο στη βασική ενδεκάδαα ενώ απόντες είναι οι Κακα, Αλονσο, Αλμπιολ, Γκουτι και Φαν Νιστερλοι. Για τη Σαραγόσα πού θα παρουσιαστεί με υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μαρσελίνο θα λείψουν οι Παμπλο Αμο και Ομπραντοβιτς. Προτείνω 1.




ΑΡΣΕΝΑΛ - ΧΑΛ ΣΙΤΙ      over
ΡΕΙΤΖΕΡΣ -ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ     2-3 ΓΚΟΛ
ΡΕΑΛ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ    over

BetManiak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top