E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΟΝΑΧΟ 1860



Οι γηπεδούχοι ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πωταθλήματος αφού έκαναν πολύ καλά παιχνίδια και ήταν πλασαρισμένοι στις πρώτες θέσεις του βαθολογικού πίνακα. Αυτό δε συβαίνει πια αφού στα 5 τελευταία παιχνίδια έχουν συγκεντώσει μόλις 2 βαθμούς. Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο. Στα τελευταία παιχνίδια όμως η ομάδα του Εβαντ Λίνεν έχει ανεβάσει ρυθμούς και έχει ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της του βαθολογικού πίνακα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια μετρά 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά άσχημες και μπορούν να δημιουργήσουν αρκετά λάθη. Προτείνω over.



ΠΑΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ



Πολύ σταθερή ομάδα η Σαν Παουλι φέτος και μαζί με τη Καιζερσλαουτεν είναι τα πρώτα φαβορί για την άνοδο. Τρεις νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα ο απολογισός στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τους φιλοξενούμενους. Από την άλλη μια μέτρια ομάδα η Πατερμπορν που όμως σκοράρει αρκετά στην έδρα της αλλά δέχεται και εύκολα γκολ και με αυτές οι καιρικές συνθήκες μπορούν να προκλήθουν εύκολα λάθη μπροστά από τις δυο εστίες. Προτείνω over.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ



Έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι του χρόνου θα αγωνίζονται στη Β΄εθνική όλοι στη Θράκη. Το μόνο που τους έχει απομείνει είναι να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό είδαε και στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό που προσπάθησαν να βγούν μπροστά και το πλήρωσαν με τρία γκολ χωρίς η ομάδα του Πειραιά να ιδρώσει καν. Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει βρει τη φόρμα του και άρχισε να παίρνει και αποτελέσματα που τον έχουν απόακρίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στόχος της ομάδας του Γιώργου Δώνη για το αυριανό παιχνίδι είναι μόνο η νίκη που θα την απομακρίνει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις καθώς είναι ένα παιχνίδι που περιμένεις ότι θα το κερδίσουν και οι άλλες ομάδες που παλεύουν για τη παραμονή. Θα εμπιστευτώ την ομάδα του Περιστερίου. Προτείνω 2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Ταϊρης, Ρούνιε, Τζόκιτς, Μπαχαρίδης, Χαριτωνίδης, Κανωτίδης, Αργυρίου, Μαρσελάο, Φαγιάρδο, Ρομπέρ, Αρσενίεβιτς, Στόϊκος, Μίτου, Δραγανίδης Π., Μπουβάλ, Ντιαλό, Πέντσας, Καζάκης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νάστος, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Περόνε, Καλαντζής, Καραλής.


ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ




Από την έλευση του Σάββα Κωφίδη στο πάγκο του Γηραίου το κλίμα έχει αλλάξει με τους παίκτες του Ηρακλή να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το προηγούμενο Σάββατο ηττήθηκαν από το Παναθηναικό στο Καυτατζόγλειο με 1-0 ένα αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί τους Θεσαλονικείς αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.Το γνώστο παιχνίδι αντεπιθέσεων θα προσπαθήσει να παίξει ο Σάββας Κωφίδης όπως το έκανε και στα Γιάννενα με το πολύ γρήγορο Επστάιν. Η Σκόντα ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο με κατεβασμένα χέρια αφού δε μπόρεσε να αντιδράσει στο γκολ που πέτυχαν οι Περιστεριότες από το πρώτο ημίχρονο. Η νίκη για τη Σκόντα είναι μονόδρομος αφού βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Τους 13 από τους 14 βαθμούς της η Ξάνθη τους έχει μαζέψει στα Πήγάδια. Η νίκη για τους Ξανθιώτες είναι μονόδρομος.
ΞΑΝΘΗ
Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλο, Κωστούλα, Σταθάκη, Λουτσιάνο, Τζάγκι, Πόι, Οντάι, Στρμπα, Κιντάνα, Ζίεντσουκ, Ιβάν, Ριζογιάννη, Παπαδημητρίου, Βασιλακάκη, Mαρσελίνιο, Φλίσκα, Τζιωρτζιόπουλο και Σουάνη. 
ΗΡΑΚΛΗΣ
Μπαντής, Μακρής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Κατσικάς, Περπερίδης, Ιωαννίδης, Μάρτος, Ντιέ, Eπσταϊν, Μιλάνο, Κονέ, Ηλιάδης, Βουτσιάς, Γιάντσης, Βέλλιος, Ντίκα, Γιάκομπ. 


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ



Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι που δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τους πολλούς τραυματισμούς. Τέσσερις ήττες μια νίκη και μια ισοπαλία μετρουν στα τελευταία 6 παιχνίδια τους. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν με 3-1 από τη Μπολτον στο Ριμποκ. Η Τσέλσι θέλει να εκεταλευτεί το χτεσινό στραβοπάτημα της Γιουναιτεντ και να αυξήσει την απόσταση μεταξύ τους στους 6 βαθμούς. Επιστρέφουν για τα σφυριά οι Χιμενεζ και Απσον δε συμβαίνει το ίδιο όμως και για τους Μπεχράμι, Ντάιερ, Κόουλ, Νταβενπορτ, Μορτ και Χινες. Απόντες για την ομάδα του Καρλος Αντσελότι ο πολυτιμότατος Εσιεν και ο Μποσιγκουα. Τα πολλά γκολ και το διπλό έχουν το πρώτο λόγο στο παιχνίδι.
West Ham United:
 Green, Kurucz, Faubert, Da Costa, Gabbidon, Upson, Tomkins, Ilunga, Spector, Kovac, Noble, Parker, Collison, Payne, Diamanti, Jimenez, Stanislas, Franco.
Chelsea:
 Cech, Hilario, Turnbull, Ivanovic, Belletti, Alex, Carvalho, Terry, A Cole, Lampard, Ballack, Obi, Malouda, J Cole, Zhirkov, Drogba, Anelka, Kalou, Kakuta, Bruma, Borini, Deco, Sturridge, Matic.


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ



Άρχισε να ξυπνάει η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και να ανεβαίνει στο βαθολογικό πίνακα. Τη περασμένη εβδομάδα επικράτησε με 1-2 της Ατλέτικο και ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέρος. Σε δύσκολή θέση βρίσκεται η Σανταντερ αφού είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά αφού έχει συγκεντώσει τους 9 από τους 13 βαθμούς της. Ο Βαλβέρδε δε πορεί να υπολογίζει στον Ιμπαγάσα ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον μέσο Κανάλες. Τα πολλά γκολ καθώς και ο άσσος έχουν το πρώτο λόγο σε αυτό το παιχνίδι.


ΚΟΛΩΝΙΑ - ΝΥΝΕΜΒΕΡΓΗ



Από της 8-11 στη νίκη της επί της Χέρτα έχει να σκοράρει η Κολωνία και από τότε έχει μια ήττα με 0-4 από τη Χοφενχάιμ και τρεις λευκές ισοπαλίες. Στην ίδια και χειρότερη κατάσταση η ομάδα του Άγγελου Χαριστέα που έχει τέσσερις ήττες και μια νίκη επί της Βολφσμπουργκ με 2-3 στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού ε τους γηπεδούχους να έχουν τρεις βαθμούς περισσότερους. Παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη που μετρά για έξι βαθμούς μιας και έχουν τον ίδιο στόχο της παραμονής. Η έδρα πιστεύω θα παίξει βασικότατο ρόλο. Προτείνω 1 


ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΟΝΑΧΟ 1860     over
ΠΑΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ       over
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    2
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ      1
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ      over,2
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ      1,over
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΝΥΝΕΜΒΕΡΓΗ     1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top