E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009





ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ

Πολύ καλή και στάθερή ομάδα η βερντερ φέτος. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση.  Από την άλλη η Νασιοναλ ελπίζει σε ένα θαυμα για να προκριθεί. Οι Γερμανοι θα παίξουν επιθέτικο ποδοσφαιρο και με τους επιθετικούς που διαθέτουν θα σκοράρουν αρκετά γκολ.

ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - ΚΛΟΥΖ

Μονόδρομος η νίκη και για τις δυο ομάδες για να διατηρίσουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.     Και οι δυο ομάδες έχουν πρόβλημα στην επίθεση τους και τις ευκαιρίες που δημιουργούν δεν τις αξιοποιούν. Για τους Δανούς αμφίβολος ο επιθετικός Σαντιν. Για τους Ρουμανους θα απουσιάσουν οι Μουρεσαν και Μαρα. Πιστεύω ότι θα έχουμε σκόρ στον αγώνα αλλά δεν πρόκειται να ανοίξει πολύ.


ΡΟΜΑ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ


Παρά τη πρώτη θεση της η Βασιλεία χρειάζεται έναν ακόμη πόντο για να εξασφαλίσει τη πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Αυτόν θα προσπαθήσει να τον κερδίσει σήμερα αλλά το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο το λες. Οι Ρωμαίοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία μετά την επιστροφή του αρχηγού Τοττι. Η Ρόμα χρειάζεται τη νίκη ενώ η Βασιλεία είναι μια καλή επιθετική ομάδα. Θα ποντάρω στο over λοιπόν.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ


Οι Πορτογάλοι έχουν εξασφαλίσει τη πρόκριση τους στην επόμενη φάση, παρόλα αυτά όμως δε πείθουν σε καμία περίπτωση. Στο πάγκο της κάθεται εδώ και δυο εβδομάδες ο γνωστός μας απο τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης Καρλος Καρβαλιαλ. Οι Ολλανδοί θα ψάξουν  βαθμό οι βαθμούς στη Λισσαβώνα για να συνεχίσουν να είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Απαλαγμένοι από το άγχος οι Πορτογάλοι θα παίξουν ανοιχτά καθώς και ο προπονητής τους είναι επιθετικογενής. Θα ποντάρω στο over.




175.ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ   over  με απόδοση  1.45
176.ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - ΚΛΟΥΖ      2-3γκολ   με απόδοση  1.70
182.ΡΟΜΑ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ    over  με απόδοση    1.50
183.ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ   over   1.75


ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ   6.47


sigour@kias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top