E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΒΙΕΝΤΣΠΙΛΣ - ΧΕΡΤΑ



Τελευταία η Χέρτα στο πρωτάθλημα και με τις εμφανίσεις της δύσκολα θα σωθεί. Στον όμιλο έχει ελπίδες πρόκρισης αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτή ή προτερεότητα της αυτή τη στιγμή. Η Βεντσπιλς δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν ομάδα. Στην έδρα της έχει μια ισοπαλία με τη Χερενφεν και μια ήττα από τη Σπορτινγκ με 2-1. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1. Για τη Χέρτα πάντως θα υπάρχουν επιστρόφες παικτών. Θα τα δώσουν όλα οι παίκτες της Βιεντσπιλς για ένα θετικό αποτέλεσμα.


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ



Παιχνίδι ειδικών συνθηκών για τους πράσινους στη Πολή.  Οι λόγοι που και οι δυό ομάδες θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα δεν σταματούν μόνο στη κατάληψη της πρώτης θέσης. Από άσχημα αποτελέσματα προέρχονται και οι δυο ομάδες που έχουν δυο αγωνιστικές να κερδίσουν στα εγχώρια πρωαθλήματα. Καυτή αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στο Αλισα Μιγιεν. Χωρίς Λέτο και Σάλπι αλλά με Καραγκούνη και Ρουκάβινα στη Βασική ενδεκάδα  θα παραταχτεί το τριφύλλι. Για τη Γαλατά θα λείψει
ο Μίλαν Μπάρος. Θα ρισκάρω με την εκπληξή του Παναθηναικού αφού πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει τους Τούρκους στην αντεπίθεση με το Σισε και με τους Κάρα Τζιλμπέρτο μπορεί να παγώσει το ρυθμό όταν πιέζουν οι Τούρκοι.


ΣΑΧΤΑΡ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ




Στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του ομίλου η Σαχτάρ έχει μοιράσει τρεις τεσσάρες και μοιάζει ασταμάτητη. Έχει εξασφαλίσει τη πρόκρισή της αφού έχει το απόλυτο των νικών. Η Μπριζ θα ψάξει τουλάχιστον τον 1 βαθμό για να τη βολεύει και η ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με τη Τουλούζ. Η Σαχτάρ είναι ομάδα που σίγουρα θα σκοράρει στην έδρα της και αν η Μπριζ θέλει να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι πρέπει να βγει να παίξει ποδόσφαιρο και να σκοράρει.


177. ΣΑΧΤΑΡ - ΜΠΡΙΖ    OVER  /  4-6γκολ
179.ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ - ΧΕΡΤΑ   2-3γκολ  /  Χ
180.ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ     under  /  2  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top