E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009



ΜΑΙΝΖ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η ομάδα του Ιβ και καλοβλέπει την έξοδό της στην Ευρώπη. Στην έδρα της μετρά μόνο νίκες τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Δεν πείθει το τελευταίο καιρο το Αμβουργο και αυτό και αυτό ίσως να ωφείλεται στις πολλές απουσίες. Χωρίς απουσίες θα παραταχτεί η Μαινζ ενω το Αμβουργο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ζε Ρομπερτο, Μπενζαμιν, Πετρις, Καστελεν, Γκερειρο, Στεμπανεκ και Αλεξ Σιλβα. Θα ρισκάρω με τη νίκη των νεοφώτιστων και θα καλυψω με το γκολ-γκολ.


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΛΙΒΟΡΝΟ



Πέντε ήττες στα τελεύταια 7 παιχνίδια η Ουντινεζε βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αν δεν νικήσει και αυτό το παιχνίδι αναμένονται εξελίξεις όσο αφορά τη τεχνική ηγεσία. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται η Λιβόρνο με τρεις νίκες στα τελευταία πεντε παιχνίδια αλλά δεν ανέβηκε ακόμα από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Απόντες για τους γηπεδούχους οι Πασκουαλε(Μπ), Ομποντο(Μ) αμφίβολλοι οι επιθετικοι Πεπε και Σαντσες. Εκτός για τη Λιβορνο οι Ταβανο(Ε), Ριβας(Α), Γκαλαντε(Α).


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΤΟΤΕΝΑΜ




Πολύ δυνατές ομαδές και οι δυο και διεκσικούν την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά τους τσαμπιονς λινγκ. Τέσσερις νίκες και ένα Χ με τη Τσέλσι έχει η Βιλα στην έδρα της. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισοπαλία με τη Μπερνλι ενώ η Τοτεναμ σκόρπισε τη Γουιγκαν με έννια ένα. Για τους χωριάτες ταυματίες οι αμυντικοί Κολινς και Ντειβις. Για τους Λονδρεζους τραυματίες οι Κουντιτσινι(Τ), Μοντριτσ(Μ) αμφίβολος ο Κινγκ(Α).


127.ΜΑΙΝΖ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ   1/γκολ-γκολ
207.ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΛΙΒΟΡΝΟ    1
210.ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΤΟΤΕΝΑΜ    γκολ-γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top