E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ






Πολλοί επιθετικές ομάδες και οι δυο με αρκετά αμυντικά προβλήματα ιδιαίτερα για τους πρωταθλητές που δε διανύουν και τη καλύτερη περιοδό τους σε αντίθεση με την ομάδα της βρέμης που μετά την απογοητευτική περσινή χρονιά  δείχνει ιδιαίτερα σταθερή φέτος. Για τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Μποροφσκι, Νιμαιερ, Βαντερ ενώ αμφίβολλοι οι Πιζαρο Ναλντο. Απουσίες βασικών παικτών δεν υπάρχουν για τους φιλοξενούμενους.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΧΑΛ




Η Σιτι δε βρίσκεται σε πολύ καλη κατάσταση το τελευταίο καιρό και αυτό φαίνεται και από το βαθμολογιλό πίνακα οπού έχει αποχωρίσει από τη πρωτοπόρο τετράδα. Η Χαλ πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Εβερτον μεσοβδόμαδα και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις. Μεγάλη είδηση η επιστροφή του Ρομπίνιο ενώ δεν παίζουν οι Πετροφ και μάλλον και ο Κολο Τουρε. Για τη Χαλ θα απουσιάσουν ο Ασμπρι ενω αμφίβολος είναι ο Ολοφινιανα(Μ).


ΞΑΜΑΞ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ



Γκολ με το τσουβάλι βλέπουμε στο πρωτάθλημα Ελβετίας. Η ξαμαξ προέρχεται από μεγάλη ήττα από τη Βασιλεια και κινδυνεύει να μείνει εκτός Εύρώπης. Η Γκαρσκόπερς νίκησε με 7-0 την Μπελιντσόνα.
Πολλές και βασικές απουσίες για τη Ξαμαξ με τους Τισιερ(Μπ), Μπινια(χαφ), Βαρελα(Μ) να είναι εκτος μάχης. Η Γκρασχοπερς δεν αντιμετωπίζει απουσίες βασικών παικτών.


ΑΕΚ -ΠΑΟΚ




Ντερμπι δικεφάλων σήμερα στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε οριακό σημείο και όλα της πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα με κεκτημένη ταχύτητα από την ευρεία νίκη επί του Αρη. Εκτός για την ΑΕΚ Γιαχιτς και Νεμεθ. Για το δικέφαλο του βορρά θα λείψουν οι Φιλομενο Μπιζερα ενώ αμφίβολος ο πολυτιμότερος παίκτης του Βιερινια.
Καιρός να επιστρέψουν στις νίκες οι κιτρινόμαυροι απέναντι σε μια ομάδα που χάνει πολύ από τη δύναμη της στην Αθήνα.


126.ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  OVER
143.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΧΑΛ   OVER
196.ΞΑΜΑΞ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ  OVER
201.ΑΕΚ -ΠΑΟΚ    1

BetManiak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top