E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ

Για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες θα αναμετρηθούν οι δυο ομάδες στα πηγάδια. Το προηγούμενο παιχνίδι είχς λήξει 2-1 υπερ της ακριτικής ομάδας που πραγματοποίησε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο (2-0). Το σημερινό παιχνίδι πάντως είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Κουπερ αφού η κατάκτηση του κυπέλου είναι ο βασικός στόχος για τη χρονιά. Σε σχέση με το παιχνίδι με το Πανθρακικό ο Άρης θα έχει πολλές αλλάγες αφού θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα ο Σηφάκης ο Κόκε και ο Κάμπορα ενώ στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο Μεριεμ δε συμβαίνει το ίδιο και με τους δυο βασικους αμυντικους χαφ Ναφρι και Φερναντεζ που δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Για την ομάδα του Ματζουράκη Βασικός στόχος είναι η παραμονή αλλά δεν μένουν αδιάφοροι σε μια καλή πορεία στο κύπελο αφου πιστεύουν ότι δύσκολα η εύκολα θα καταφέρουν να σωθούν. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τους Ακρίτες. Περιμένω ένα κλειστό αγώνα από τις δυο ομάδες με λιγα γκολ και νομίζω η πρόκριση ότι θα κριθεί τελικά στο Κλεανθης Βικελίδης. Προτείνω under και Χ

ΤΟΥΛΟΥΖ - ΜΠΡΕΣΤ
Για ένα εισητήριο που οδηγεί στους 8 του θέσμού θα παλέψουν σήμερα οι δυπ ομάδες που τις χωρίζει μια κατηγορία. Η Τουλουζ βρίσκεται στη 10 θέση του championat και δεν έχει πολλές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη από εκει. Η προσοχή στρέφεται λοιπόν στο κύπελο που έχουν την ευκαιρία για μια καλή πορεία. Η Μπρεστ σχεδον έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στη πρώτη κατηγορία αφού βρίσκεται 10 βαθμούς μακρία από τη 4η θέση και σίγουρα δε θα πάει για τουρισμο στη Τουλουζ. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι το 2002 που το παιχνίδι είχε έρθει ισόπαλο με 1-1. Πιστεύω ότι η διαφορά της μιας κατηγορίας θα μετρήσει στο παιχνίδι. Προτείνω 1

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάπου στη προηγούμενη αγωνιστική σταμάτησαν τα όνειρα των Λονδρέζων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού δε τα κατάφεραν απέναντι στην Τσέλσι και το Ντρογμπα που σκόραρε δυο φορές να πάρουν τη νίκη. Οι κανοινιέριδες  είχαν τον έλενχο του αγώνα και αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά η Τσέλσι στις αντεπιθέσεις εβγαζε φωτιές και έτσι ήρθε το τελικό 2-0. 
Φήμες υπήρχαν χτές το βράδυ ότι ο Φάμπρεχας τα έχει βρεί σε όλα με τη Μπαρτσελόνα και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν και οι δυο ομάδες. Γνωστά τα προβλήματα για τον Αρσεν Βενγκερ αφου απουσιάζουν οι Φαν Περσι, Εντουάρντο, Μεριντα, Γκιμπς, Ντζουρου.
Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ κατάφερε να κερδίσει τη συμπολιτισά της Εβερτον με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι και να σκαρφαλώσει στη 4η θέση παρότι έπαιζε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κυριάκου στο πρώτο ημίχρονο. Ο Έλληνας στόπερ θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι καθώς και από τα επόμενα δύο της Λιβερπουλ για αυτή του υην αποβολή.
Τα προβλήματα για το Μπενίτεθ δε σταματάνε εκεί αφου θα απουσιάσουν και οι Τόρρες, Ακουιλάνι, Τζονσον, Μπεναγιουν. Επιθετικά προβλήματα και για τις δυο ομάδες. Το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Arsenal: Almunia, Vermaelen, Clichy, Sagna, Gallas, Arshavin, Fabregas, Walcott, Song, Nasri, Diaby, Fabianski, Campbell, Denilson, Fabianski, Ramsey, Eboue, Bendtner, Rosicky, Eastmond.
Liverpool: Reina, Skrtel, Agger, Carragher, Insua, Gerrard, Lucas, Rodriguez, Riera, Ngog, Kuyt, Cavalieri, Pacheco, Spearing, Darby, Babel, Aurelio, Degen.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ

Μετά την ήττα από υη Λίβερπουλ η Εβερτον θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Αυτό σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τη Τσέλσι που βρίσκεται σε πολύ καλή κατασταση μετά τη νίκη επί της Αρσεναλ. Ο Μόγιες δε θα έχει στη διάθεσή του τους πολιτιμότατους Φελαινί και Πιενίρ καθώς και οι Γιαγκέλκα Χιμπερτ και Γκοσλινγκ. Για τη Τσελσι θα απουσιάσουν οι Εσσιεν, Μποσιγκουα και Μπελετι. Τη ρεβανς για το 3-3 του πρώτου γύρου θα προσπαθήσει να πάρει η Τσέλσι και να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Πιστεύω ότι και αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες θα έχει αρκετά γκολ. Προτείνω over.


Everton: Howard, Neville, Heitinga, Distin, Baines, Senderos, Yobo, Cahill, Rodwell, Arteta, Osman, Bilyaletdinov, Coleman, Saha, Donovan, Yakubu, Anichebe, Vaughan, Duffy, Baxter, Nash.
Chelsea: Cech, Hilario, Turnbull, Ivanovic, Carvalho, Terry, Ashley Cole, Ballack, Deco, Lampard, Joe Cole, Malouda, Drogba, Anelka, Sturridge, Borini, Ferreira, Alex, Zhirkov, Kakuta, Obi.
ΣΚΟΝΤΑ - ΑΡΗΣ  under, Χ
ΤΟΥΛΟΥΖ - ΜΠΡΕΣΤ    1
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ    2-3 γκολ 
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ    over

                                                                 Χ.Χ

                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top