E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΟΛΤΟΝ

 Ούτε ο Μαντσίνι φαίνεται να έχει καταφέρει να κάνει ομάδα τους αστέρες της Σίτι παρά το καλό ξεκίνημα που έκανε στο πάγκο της. Η ήττα από τη Χάλ με 2-1 έφερε πάλι στη μνήμη μας τη Σιτι ολόκληρης της χρονιάς. Η Μπόλτον βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα ψάξει να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι. Απόν για τους Πολίτες ο Μπελαμι ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Ριτσαρντς και Κομπανι. Για τη Μπόλτον θα απουσιάσουν οι Μακ Κέιν, Κλάσνιτς, Κέιχιλ και Ο΄Μπράιαν. Στενεύουν τα περιθώρια για τους γηπεδούχους που αν θέλουν να παίξουν στο επόμενο Τσαμπιονς Λινγκ πρέπει να σοβαρευτούν. Προτείνω 1
Manchester City: Given, Taylor, Boyata, Lescott, Sylvinho, Bridge, Garrido, Onuoha, Richards, Toure, Zabaleta, A Johnson, Barry, Vieira, De Jong, Ireland, Kompany, Petrov, Wright-Phillips, Adebayor, Santa Cruz, Tevez.
Bolton Wanderers: Jaaskelainen, Steinsson, Knight, Robinson, Gardner, Cohen, Taylor, M Davies, Wilshere, Muamba, Lee, K Davies, A O'Brien, Al Habsi, Samuel, Basham, Elmander, Ricketts, Holden

ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Στην αρχή της χρονιάς είχαμε πεί ότι η Μπερνλι είναι η πρώτη ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται στη Πρεμιερσιπ, στη διάρκεια της χρονιάς φάνηκε να μην επαληθευόμαστε αφού η Μπέρλι πήρε πολύ καλά αποτελεσματά στο Ταρφ Μουρ αλλά δεν αντεξε στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στους 12 αγώνες που έχει δώσει. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι μια από τις σταθερές ομάδες που κάθε χρόνο εξασφαλίζουν νορίς τη παραμονή τους και μετά παλεύουν για την έξοδο στα κύπελα Ευρώπης. Η έδρα τους αποτελεί τη δύναμη τους αφού έχουν χάσει μόλις ένα από τα 134 παιχνίδια που έχουν δόσει εκεί. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Τζονσον, Πλαστιλ, Ντεμσει, Κοντσέσκι και Ντιγκασόι. Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι Κάλντγουελ και Αλεξαντερ.
Πολύ δυνατή η Φουλαμ στην έδρα της. Προτείνω 1
Fulham: Schwarzer, Hangeland, Baird, Hughes, Shorey, Duff, Murphy, Greening, Etuhu, Nevland, Okaka, Elm, Smalling, Zuberbuhler, Riise, Stoor, Kelly, Davies, Zamora.
Burnley: Jensen, Weaver, Carlisle, Cort, Bikey, Jordan, Mears, Edgar, Eagles, Elliott, McDonald, Fletcher, Duff, Blake, Thompson, Penny, Guerrero, Gudjonsson, Kalvenes, Eckersley, Nugent, Nimani, Paterson, Fox, Cork.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Τη νίκη θα ψάξει η Μπρόμγουιτς στο παιχνίδι απένατι στη Σκανθορπ που θα τη διατηρησει στη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στη Πρέμιερσιπ. Από την άλλη η Σκάνθορπ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο από το παιχνίδι. Άλλες τρείς φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει και τους τρείς προηγούμενους αγώνες και μάλιστα και τα τρία παιχνίδια είναι over. Θα προτιμήσω το over από το 1 που το βρίσκω σε καλύτερη απόδοση.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Γουίγκαν έχει κερδίσει μόλις ένα πόντο στα τελευταία τρία εντός έδτας παιχνίδια της και γνώρισει και την ήττα αποκλεισμό από τη Νοτς Κάουντι με 1-3 για το Κύπελο. Από την άλλη έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που εκτός έδρας έχει σκοράρει μόλις 4 γκολ. Ο προπονητής των γηπεδούχων Ρομπέρτο Μαρτίνεζ χαμογελά αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους. Προτείνω under.
Wigan Athletic: Kirkland, Bramble, Caldwell, Scharner, Boyce, Figueroa, N'Zogbia, Diame, McCarthy, Thomas, Rodallega, Moreno, Moses, Melchiot, Scotland, Sinclair, Stojkovic, Gomez.
Stoke City: Sorensen, Huth, Abdoulaye Faye, Wilkinson, Amdy Faye, Higginbotham, Collins, Lawrence, Sidibe, Whitehead, Delap, Diao, Kitson, Beattie, Etherington, Fuller, Tuncay, Pugh, Whelan, Simonsen, Begovic.

MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΟΛΤΟΝ     1
ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΕΡΝΛΙ       1
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ    over
ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΣΤΟΟΥΚ   under

και για τους τολμηρους
ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΣΤΟΟΥΚ   Χ
ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ   Χ
ΚΠΡ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ   1
ΒΕΡΝΤΕΡ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ   Χ


                                                          X.X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top