E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να χάλασαν το αήττητο σερί τους μετά τις ήττες από τη Τσέλσι και από τη Γουεστ Χαμ μεσοβδόμαδα αλλά παρόλα αυτά παραμένουν μια από τις πολύ σταθερές ομάδες της Αγγλίας. Το τρένο για να την Ευρώπη από το πρωτάθλημα φαίνεται να χάνεται και μια διάκριση μέσω του κυπέλου δε θα ήταν καθόλου άσχημη για την ομάδα του Άλεξ Μακ Λις που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μπενιτεζ, Καρσλει, Ταινιο και Ο΄Κοννορ. Από την άλλη τα κριάρια βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν απομακρινθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεσοβδόμαδα μάλιστα επικράτησαν της Νιουκαστλ με 3-0. Η προιστορία είναι οριακά υπερ των γηπεδούχων με 38-29-37 αλλά στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μπερμιχαμ φεύγει αήττητη από το Πράιντ Παρκ αφού έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη ποιότητα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ντέρμπι. Προτείνω 1

ΧΕΡΤΑ - ΜΑΙΝΤΖ

Δε μας πήγε καλά το ποντάρισμα στους γηπεδούχους τις τελευταίες αγωνιστικές αφού αν και είχαν τις ευκαιρίες έμειναν δυο φορές στο 0-0 στην έδρα τους. Τα ψέματα τελείωσαν λοιπόν έχουν μείνει 13 αγωνιστικες εκ των οποίων τις τρείς τελευταίες η ομάδα του Βερολίνου αντιμετωπίζει τους πρωτοπόρους και δεν θα έχει και πολλές πιθανότητες για να συλλέξει βαθμούς και επιπλέον πρέπει να καλύψει απόσταση 8 βαθμών για να βγεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τελικός λοιπόν για τους γηπεδούχους απέναντι στη αδιάφορη Μαιντζ που έχει εξασφαλίσει τη παραμονή της. Προτείνω 1 και ας ελπίσουμε ο Φανάρας(Γκέκας) να βάλει το ποδαράκι του!!

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετρόυν οι γηπεδούχοι που αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν προβλήματα όσο αφορά τη παραμονή τους. Στο παιχνίδι με τις νυχτερίδες δύσκολα θα κερδίσουν κάτι. Η ομάδα του Νταβιντ Βιγια βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και με τον Ισπανό να σκοράρει ακατάπαυστα (15γκολ/ 21αγ) δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας 5 βαθμούς μακριά από τους διώκτες της. Μιας θέσης πολύ σημαντικής αφού οδηγεί στου ομίλους του Τσαμπιονς Λινγκ και σίγουρα θέλει να διατηρήσει αυτή τη διαφορά ασφαλείας. Προτείνω 2

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ο Βαλβέρδε αποτελεί παρελθόν για τους Λεβαντίνους όμως ούτε ο αντικαταστάτης του Γκαρίδο κατάφερε να επιστρέψει το κίτρινο υποβρύχιο στις νίκες μιας και ηττήθηκε από τη Μαγιόρκα με 1-0. Από την άλλη οι Βάσκοι πραγματοποιούν μια εκπληκτική χρονιά αφού βρίσκονται στην 7η θέση και διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδό τους στις Ευρωπαικές διοργανώσεις. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι Μπρούνο, Γιορέντε, Καθόρλα ενώ αμφίβολοι παραμένουν ο τερματοφύλακας Λοπεζ και ο Καπτεβιγια. Για την ομάδα του Καπαρός που επικράτησε με 2-3 της Χερεθ θα απουσιάσουν οι Γέστε και Ντε Μαρκος. Στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις στο Μαδριγαλ η Βιγιαρεαλ μετρα ρεκορ 6-2-2. Καιρός να επιστρέψουν στις νίκες και στην ηρεμία οι κίτρινοι. Προτείνω 1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ

Μετά το επιβλητικό 4-0 της προηγούμενης εβδομάδας ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στα Γιάννενα για να πάρει τη ρεβανς από τους Ηπειρώτες. Ο ΠΑΣ με τον Αναστόπουλο στο πάγκο μοιάζει αναγεννημένος όχι τόσο στη ποιότητα του ποδοσφαίρου που προσφέρει αλλά στο πάθος που διακρίνει τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο.Τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με σκορ 1-0 στη Καβάλα σε ένα παιχνίδι που άξιζε την ισοπαλία. Απόν για τους γιαννιώτες ο Τζάνης που πραγματοποιεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος όπως και ο Αράς. Ο δικέφαλος του Βορρά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο Καφτατζόγλειο και υποχώρισε στη 3η θέση δυο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Στα Γιάννενα θα παραταχθεί χωρίς τους δυο βασικούς αμυντικούς του χαφ Βιτολο και Γκαρσία που είναι και η δύναμη του φετινού ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι μάλλον θα κριθεί στο γκολ μιας και η βροχή στα Γιάννενα δεν έχει σταματήσει εδώ και μέρες και ο αγωνιστικός χώρος θα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από το παιχνίδι του Κυπέλου πράγμα που δε βοηθά καθόλου τεχνίτες παίκτες όπως οι Κουτσιανικούλης, Βιερίνια, Ιβιτς και Σίσιτς από την άλλη. Προτείνω 0-1γκολ.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ     2
ΧΕΡΤΑ - ΜΑΙΝΤΖ      1
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ     2
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ    1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ    0-1γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top