E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Να βρεθεί όσο πιο κοντά μπορεί στις θέσεις που οδήγουν στο Τσαμπιονς Λινγκ της επόμενης περιόδου θα προσπαθήσουν οι Χωριάτες στο αυριάνο παιχνίδι την ίδια ώρα που η Μπέρνλι θα προσπαθεί να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να πετύχει τη πρώτη της εκτός έδρας νίκη.
Στα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος η Βιλα μετρά μια μόλις νίκη και 4 ισοπαλίες. Στο αυριανό παιχνίδι δε μπορεί να υπολογίζει στο Ριο-Κοκερ, Μπουμα, Ντέιβις ενώ αμφίβολοι παραμένουν και οι δυο επιθετικοί Αγκολαχορ και Χέσκει. Για τη Μπερνλι που στις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει μόλις μια νίκη και 4 ήττες θα απουσιάσουν οι Αλεξάντερ και Καλντγουελ. Καίγονται για τη νίκη και οι δυο ομάδες αλλά αυτή που μπορεί να τη πάρει είναι η Βιλα και λόγο ποιότητας και λόγο έδρας. Προτείνω 1

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το θηρίο που λέγεται Γιουβέντους φαίνεται να ξύπνησε και σημείωσε δυο νίκες, μια για τη Σεριε Α απέναντι στη Τζένοα και μια για το Γιουροπα απένατι στον Αγιαξ και μάλιστα με ανατροπές. Η Μπολόνια βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μετρά 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια που την έχουν απομακρίνει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Τζακερόνι δε μπορεί να υπολογίζει στον Ιακουίντα που αντικαθιστάται επάξια πάντως στα τελευταία δυο παιχνίδια από τον Αμάουρι καθώς και στον Πουλσεν. Αμφίβολος παραμένει ο Καναβάρο. Οι Ροσομπλου δεν μπορουν να υπολογίζουν στους Μουταρελι, Πισανο, Μοντεστο και στον τιμορημένο Λάνα ενώ επέστρεψε τη προηγούμενη αγωνιστική ο Ντι Βάιο και μάλιστα με γκολ. Η Μεγάλη Κυρία φαίνεται να είναι πάλι εδώ για να κυνηγ΄σει το ρεαλιστικό της στόχο που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο Τσαμπιονς Λινγκ. Με νίκη σήμερα πιάνει αυτό το στοχο μιας και η Σαμπτορια αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ιντερ. Προτείνω 2

ΡΟΜΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ

Το αήττητο σερί της Ρόμα σταμάτησε πάνω στο Σισσέ και τον Παναθηναίκο και έτσι η ομάδα του Ρανιέρι μετρα 20 θετικά αποτελέσματα και μια ήττα!! Στο αυριανό παιχνίδι πάντος οι Ρωμαίοι θα προσπαθήσον να εκμεταλευτούν τη γκέλα της Ιντερ και να μειώσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τη κορυφή στους 5 βαθμούς. 
Η Κατάνια μετά την άφιξη του Μιγιάτοβιτς παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και επέστρεψε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής αφού βρίσκεται και 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 
Για τους Ρωμαίους επιστρέφει ο Λουκα Τόνι δε συμβαίνει το ίδιο και με τους Τότι και Ζουλιο Σερτζιο που τραυματίστηκε στο ΟΑΚΑ. Αμφίβολοι παραμένουν οι Κασσέττι και Μότα. 
Για τη Κατάνια θα απουσιάσουν οι Μπιατζιάντι, Σιλβέστρι, Τερλιτζι και Μοριμότο.
Δε θα δούμε την ίδια Ρόμα με αυτή της Αθήνας στο σημερινό παιχνίδι αφού με νίκη μπαίνει γερά για τη διεκδίκησει του τίτλου. Προτείνω 1

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

Πιθανότατα το πιο ωραία παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει αύριο στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε δυο ομάδες με πολύ τεχνίτες παίχτες και δυο προπονητές με επιθετική φιλοσοφία.
Kαι οι δυο ομάδες εύκολα η δύσκολα θα βρεθούν στα πλέι οφ και το παιχνίδι δε παρουσιάζει άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον. 
Ο Ντουσαν Μπαγεβιτς δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τους συνήθεις απόντες Ρικκα, Ταχτσίδη, Ενσαλίβα, Νέμεθ, Γκερέιρο, Γιαχαγια, Αρτσε και τον Αραμπατζη που θα αντικατασταθεί από το Σάχα κάτω από τα δοκάρια. Θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Τζεμπουρ ένω αναμένεται να ξεκινήσουν και ο Μακος και ο Καφες και ο Γιαχιτς στο χώρο του κεντρου για να ασκήσουν περισσότερη πίεση στον Άρη.
Ο Κούπερ αν και βλέπει τους παίκτες του κεντρου να επιστρέφουν βλέπει να περιορίζονται οι επιθετικές του λύσεις αφού Κάμπορα και Λαμπριάκος δε ταξίδεψαν στην Αθήνα όπως και οι Κουλοχέρης και Πριττας και Ντέιλι. Στη διάθεση του Κουπερ βρίσκεται και ο Μεριέμ.
Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανοιχτο παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Προτείνω 1

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Στη Θεσαλονίκη το περιμένουν πως και πως αυτό το παιχνίδι. Με νίκη ο ΠΑΟΚ βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα μετά και τη σημερινή ισοπαλία του Ολυμπιακού που θα φέρει και τις τρείς ομάδες σε απόσταση αναπνοής. Στο στρατόπεδο των πρασίνων επανήλθε η ηρεμία με τη νίκη απέναντι στη Ρομα. 
Ερωτιματικό αποτελεί κατά πόσο θα μπορέσει η ομάδα του Νίκου Νιοπλια μπορεί να παίξει δυο παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο μιας και οι λύσεις για τον Έλληνα τεχνικό περιορίζονται ειδικά για το κέντρο με τη μη συμμετοχή του Τζιλμπέρτο καθώς και με την πιθανή απουσία από την ενδεκάδα του Δημίτρη Σαλπιγγίδη. 
Για το Σαντος το συμαντικότερο πρόβλημα είναι ο Βιτόλο μιας και ο Μουσλίμοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο τις προηγούμενες μέρες ενώ θα απουσιάσουν και οι Αραμπατζης, Φιλομένο. 
Πίστεύω ότι και οι δυό προπονητές θα κοιτάξουν να διασφαλίσουν πρώτα το μηδέν και σε κάποια φάση να εκμεταλευτούν την ποιότητα των επιθετικών τους. Προτείνω under.  

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΕΡΝΛΙ   1
ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ   2
ΡΟΜΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ     1
ΑΕΚ - ΑΡΗΣ      over
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ    under

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top