E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΧΑΛ

Οι δυο ομάδες θα ααναμετρηθούν στο Απτον Παρκ σε ένα παιχνίδι που και οι δυο χρειάζονται τη νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Από νίκη έρχεται η Γουέστ Χαμ που επικράτησε επί της Μπερμιχαμ με 2-0 ενώ οι τίγρεις ηττήθηκαν με 1-0 από τη Μπλακμπερν.Απόντες για τους γηπεδούχους οι Μακάρθι, Ιλούγκα, Ντάιερ, Γκαμπιντον, Νταβενπορτ, Βοα Μορτ και Χίνες. Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι Μαρνει, Ασμπι, Ζεοβάνι και Τζιλας. Καίγονται και οι δυο ομάδες για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί και ξέρουν πως να πέρνουν τέτοια παιχνίδια. Προτείνω 1.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Το Αμβούργο εγκατέλειψε πρόωρα το στόχο του πρωταθλήματος αφού βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά από τη κορυφή και θα κάνει ότι μπορεί για να φτάσει στη 3η θέση τη Σάλκε για να πάρει το εισητήριο για το Τσαμπιονς Λινγκ. Για τη τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλινγκα επικράτησε με 1-3 της Στουτγκάρδης ενώ μεσοβδόμαδα νίκησε με 1-0 την PSV για το Γιουρόπα Λινγκ και επέστρεψε στις νίκες. Ο Φαν ΝΙστερλοι αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ενώ απόντες για διάφορους λόγους παραμένουν οι Γιαρολιμ, Αρσλαν, Γκερειρο, Ρέινχαρντ, Καστελεν και Ελία. 
Η ομάδα του Νίκου Λυμπερόπουλου πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά και διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδό της στο Γιουροπα Λινγκ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού στα τελευταία 5 παιχνίδια μετρά μόλις μια ήττα και μια ισοπαλία ενώ τη Κυριακή επικράτησε της Φράιμπουργκ με 2-1 παρόλο που βρέθηκε πισω στο σκορ. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Κλαρκ, Αμανατιδης, Φένιν, Βασοφσκι και Μπαχραμοβιτς. 
Δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους αλλά τελικά πιστεύω ότι θα καταφέρουν αν επικρατήσουν απέναντι στην Αιντραχτ. Προτείνω 1

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΧΕΡΕΘ

Η Λα Κορούνια θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο της τρίποντο μετά από τρια παιχνίδια χωρίς νίκη απέναντι στην Χερεθ που έχει αποχαιρετήσει τη κατηγορία. Η Κορούνια μετά από αρκετά χρόνια διεκδικεί κάτι καλό από το φετινό πρωτάθλημα αφού βρίσκεται στην 6η θέση και ψάχνει την έξοδό της στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεση τους τον τερματοφύλακα Αρανζούμπια και τον επιθετικό Ρικι, παίκτες κλειδιά για τη φετινή πορεία της Λα Κορουνια. Για τη Χερεθ επιστρέφουν οι αμυντικοι Πριέτο, Φρανσις καθώς και ο Αρμεντέρο. 
Οι γηπεδούχοι είναι σαφέστατα το φαβορί και η Χερεθ δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να τους ανακόψει τη πορεία τους προς την έξοδο στο Γιουρόπα Λινγκ. Προτείνω 1

ΝΥΝΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρεί τη φόρμα τους και οι γηπεδούχοι σε καμιά περίπτωση δε φαίνεται να μπορούν να τους κόψουν βαθμούς στη προσπάθεια που κάνουν οι Βαβαροί για το τίτλο.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα για την ομάδα του Αγγελου Χαριστεα. Προέρχονται από ήττες κόντρα στη Στουτγκάρδη στην έδρα τους και από τη Γκλαντμπαχ εκτός. Η Μπαγερν μεσόβδόμαδα επικράτησε επί της Φιορεντίνα με 2-1. Πάντως η ομάδα του Φαν Γκααλ επικράτησε με γκολ οφσάιντ και οι Βιόλα επαιζαν με 10 παίκτες. Ο Ριμπερι έχει επιστέψει για τα καλά ενώ ο Ρόμπεν βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Προτείνω 2, over

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΧΑΛ         1
ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ       1
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΧΕΡΕΘ       1
ΝΥΝΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΠΑΓΕΡΝ             2

μερικα σημεία ακόμα
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2-3γκολ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ   1
ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ    1
                                                                                                   Χ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top