E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΑΡΗΣ - ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ

Για μια θέση στον ημιτελικό θα αγωνιστουν σήμερα οι δυο ομάδες στο Κλεάνθης Βικελλίδης. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι το πρώτο παιχνίδι δε παίζει κανένα ρόλο και σε περίπτωση οποιαςδήποτε ισοπαλίας θα έχουμε ημίωρη παράταση και πεναλντι. Από τις δυο ομάδες ο Άρης είναι αυτός που καίγεται περισσότερο για το κύπελο και θα παραταχτεί με όλα του τα όπλα. Η ενδεκάδα του αναμένεται να είναι οι Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Νασούτι, Αράνο, Πριττας, Φερνάντες(η Ναφρί), Κάλβο, Αντού, Τζονσον, Κόκε. Ο Κούπερ θα έχει στο πάγκο τους Φαρσέλι, Βανγγελή, Κουλοχέρη, Λαμπριάκο, Κάμπορα, Χαβίτο, Ναφτί. Η Ξάνθη μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα φαίνεται να ξαναμπλέκει σε προβλήματα όσο αφορά τη παραμινή της. Έτσι ο Ματζουράκης αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ακριτικής ομάδας. Αναλυτικά η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Λυμπερόπουλο, Μπερτο, Βάλλα, Σταθάκης, Τζιωρτζιοπουλο, Φλισκας, Στρμπα, Κιντανα, Μαρσελινιο, Μπουνγκα, Σουανης. Την αποστολη συμπληρώνουν οι Γκσπούρνιγκ, Ζίεντσουκ, Μάριτς, Αλφα, Βασιλακάκης, Ελινγκτον, Μάνταλος, Ριζογιάννης και Λουτσιάνο. Το κίνητρο είναι στη πλευρά των κιτρίνων και σίγουρα διαθέτουν τη ποιότητα για να περάσουν αυτή τη Σκόντα στην έδρα τους. Προτείνω 1

ΡΕΙΤΖΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Για το θεσμό του κυπέλου θα αγωνιστούν οι δυο ομάδες στο Άιμπροξ της Γλασκώβης. Αήττητη για 15 παιχνίδια παραμένουν οι Ρέιτζερς και έχουν εξασφαλίσει το φετινό πρωτάθλημα αφού βρίσκονται στη πρώτη θέση με τη δεύτερη Σέλτικ να βρίσκεται 10 βαθμούς πιο κάτω. Η Σεντ Μιρεν βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και αυτό που την ενδιαφέρει είναι πως θα καταφέρει να σωθεί. Πιστεύω θα έιναι ένα εύκολο βράδυ για τους γηπεδούχους. Προτείνω over.

MΠΑΓΕΡΝ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Από καταπληκτικές εμφανίσεις προέρχεται η Μπάγερν που έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και φαντάζει πλέον το πρώτο φαβορί για τη κατάκτηση της Μπουντεσλίνγκα. Ρομπεν και Ριμπερί χορεύουν τις αντίπαλες άμυνες και βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση. Από την άλλη οι Βιολα προέρχονται από πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και έχουν υποχωρήσει πολύ στο βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα στα τέσσερα από τα πέντε δεν έχουν σκοράρει!  O Φαν Γκααλ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ενώ ο Πραντέλι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαντάνα, Ζανέττι, Καμπερίνι και Μούτου. Προτείνω 1, 2-3 γκολ.


ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Παιχνίδι έξαποντο και για τις δυο ομάδες στο DW αφού και οι δυο παλεύουν για τη σωτηρία τους. Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη μετρούν οι γηπεδούχοι. Στο τελευταίο τους παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Στοουκ 1-1. Από την άλλη η Μπολτον προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με τη Τότεναμ για το κύπελο. Απόντες για τους γηπεδούχους του Μαρτινεθ οι Γκοχούρι και Κινγκσον ενώ για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι ΜακΚέιν, Κέιχιλ, Κλασνιτς, Ντέιβις. Θα ποντάρω στην έδρα. Προτείνω 1



Wigan Athletic:  Kirkland, Bramble, Caldwell, Scharner, Boyce, Figueroa, N'Zogbia, Diame, Moreno, McCarthy, Thomas, Scotland, Gomez, Rodallega, Melchiot, Sinclair, Moses, Amaya, Watson, Stojkovic.
Bolton Wanderers:  Jaaskelainen, Steinsson, Knight, Robinson, Gardner, Cohen, Weiss, Taylor, M Davies, Muamba, Wilshere, Lee, K Davies, A O'Brien, Al Habsi, Samuel, Basham, Elmander, Ricketts, Holden.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top