E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ

Τη φόρμα της έχει βρεί η ομάδα του Λιβερπουλ και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στη Πρεμιερλινγκ. Απο την άλλη η ομάδα της Λισσαβώνας δε τα πηγαίνει καθόλου καλά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στη 4η θέση 21 βαθμούς μακρια από τη πρωτοπόρο Μπενφίκα. Στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει 4 ήττες και μόλις μια ισοπαλία.
Πολλές απουσίες για την ομάδα του Μόγιες που δε θα έχει στη διάθεση του τους Γιαγκέλκα, Χιμπερτ, Γιομπο, Φελλαινι, και Αρτέτα. Η ομάδα της Πορτογαλίας δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά πρωβλήματα.
Πιστεύω ότι η Έβερτον θα εκμεταλευτεί την έδρα της και έστω και δύσκολα θα κερδίσει. 
Προτείνω 1

ΛΥΟΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πολύ κακή χρονιά για τη Λυον που παλεύει να φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στο Τσαμπιονς Λινγκ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δεν υσχύει το ίδια και για το Τσαμπιονς Λινγκ αφού πέρασε αέρα από τον όμιλο χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα από τη Λιβερπουλ και τη Φιορεντινα. Για το πρωτάθλημα επικράτησε στα τελευταία λεπτά της Λανς με 1-0. Η Ρεάλ μετά τη νίκη της επί της Χερεθ 0-3 πανηγύρισε και την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο που τη ξαβαέβαλε για τα καλά στη διεκδύκιση του πρωταθλήματος. Οι Λυονέ ξέρουν ότι για να έχουν ελπίδες θα πρέπει να εξουδετερώσουν τον Κριστιάνο που σκόραρε άλλες δυο φορές τη προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύω ότι οι Γάλλοι θα ρίξουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα τους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κλειστούν και πίσω ενώ το εκτός έδρας γκολ θα ψάξει και η Βασιλισσα.
 Για τη ομάδα του Πιελ θα απουσιάσουν οι Αντερσον, Μοντμερ, Κλερκ. Ο Πελεγκρίνι δε θα έχει στη διάθεσή του τους Πέπε, Μελτεζαχερ, Ντουντεκ, Γκουτι και Φαν Ντερ Φααρτ. 
Προτείνω 2-3γκολ


ΜΙΛΑΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Μετά τα δυο εκπληκτικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες το 07 (3-2 στην Αγγλία και 3-0 στο Μιλανο) οι δυο ομάδες ξανασυναντόνται με μόνο σκοπό τη πρόκριση. Σε εκείνα τα παιχνίδια είχαν λάμψει οι Σιντορφ, Ρούνει και Κακά με το τελευταίο να έχει μετακομίσει πια από το Μιλάνο.
Η ομάδα του Λεονάρντο επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Ουντινέζε (3-2) με πολύ πολύ καλή εμφάνιση από τους Χουντελααρ και Ροναλντίνιο. Η ομάδα του Σερ Άλεξ αναδείθηκε ισόπαλη με την Αστον Βιλλα 1-1 και βρίσκεται ακόμα σε απόσταση βολής από τη κορυφή. 
Η ομάδα του Μιλάνο θα αγωνιστεί χωρίς τους Ζαμπρότα και Μπορίελο ενώ οι Κόκκινοι διάβολοι δε μπορούν να υπολογίζουν στους Βίντιτς, Ο΄Σέι, Γκιγκς και Αντερσον ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ριο Φερντιναρντ. 
Περιμένω ένα κοντρολαρισμένο παιχνίδι και δε νομίζω το σκορ να ανοίξει πολύ.
Προτείνω 2-3 γκολ


ΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ    1
ΛΥΟΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ    2-3γκολ
ΜΙΛΑΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ    2-3γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top