E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ 


Στη δευτερη θέση της κατάταξης έχει εδρεωθεί η Σαν Παουλι που ξεκίνησε πολύ καλά γι αυτή το 2010 αφού μετρά 3/3 νίκες.

Η Καρσλούι βρίσκεται στη 12 θέση και μετά το νικηφόρο εκτός έδρας 4-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ γνώρισε δύο ήττες: 3-1 εκτός από την Ααχεν, 1-2 εντός από την Πάντερμπορν.

Δεν έχει στόχους για φέτος η Καρσλούι ενώ η Σαν Πάουλι ονειρεύεται την Μπουντεσλίνγκα.



ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΚΑΡΝΤΙΦ


Οι ανθρακορύχοι έχουν  πέντε στις εφτά ισοπαλίες στις τελευταίες αγωνιστικές.  Παραμένουν αήττητοι από τις 20/10, ενώ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δεν έχουν γνωρίσει καμία ήττα και έχουν δεχθεί μόλις 6 γκολ. Η αντίπαλός της Κάρντιφ, έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της, μήπως και προλάβει το τρένο της ανόδου. Βρίσκεται εντός θέσεων πλέι οφ, ενώ είναι πολύ επικίνδυνη μακριά από το γήπεδό της και αυτό αποδεικνύεται απ’ το ότι είναι η ομάδα με τα περισσότερα διπλά. Ταλαιπωρείται όμως από εσωτερικές κόντρες, κυρίως λόγω της μη πραγματοποίησης μεταγραφών. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι, αλλά δεν νομίζω πως μια σοβαρή Νιουκαστλ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, όχι μόνο με την Κάρτνιφ, αλλά με καμιά ομάδα της κατηγορίας. 


TOΡΙΝΟ - ΜΠΡΕΣΙΑ


Και οι δυο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Η Τορίνο απέσπασε λευκή ισοπαλίααπό την Έμπολι που παραμένει ακόμα αήττητη στην έδρα της.

  Πολλές ανακατατάξεις έχουμε στο ρόστερ της ομάδας. Ο Στέφανο Κολαντουόνο μέσα σε αυτό το χάος καλείται να παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα πράγμα που το βλέπω πολύ δύσκολο. Ντι Μικέλε και ο Σόιμελ είναι παρελθόν από την ομάδα. Ο τελευταίος πήγε στη Μπρέσια και αυτή έδωσε στο Τορίνο δύο παίκτες (Μπαρούσο και Σκάλια).

  Η Μπρέσια επικράρησε με 3-0 επί της Κροτόνε. Το σκορ δεν δινει την εικόνα του παιχνιδιού αφού οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν 2 κόκκινες στο 75 και 76 και δέχθηκαν το πρώτο γκολ στο 78 στη συνέχεια πηραν και άλλη κόκκινη και πέναλντι για να φτάσουμε στο τελικό 3-0.  Στα αγωνιστικά, ο Σόιμελ με το που ήρθε τραυματίστηκε και είναι εκτός, όπως αλλωστε και ο μέσος Βάας.

  Κλειστο παιχνίδι προβλέπω και από τις δυο ομάδες Προτείνω under



ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ    1 
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΚΑΡΝΤΙΦ    1,over
TOΡΙΝΟ - ΜΠΡΕΣΙΑ    under

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top