E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

AΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τη καλή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών χάλασε ο Άρης στα πηγάδια και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Σκόντα με 2-1. Από την άλλη πρώτη νίκη για την ομάδα του Πανθρακικού κόντρα στον Εργοτέλη και δείχνει ότι δε χαρίζεται σε κανένα παιχνίδι. Στο Κλεάνθης Βικελίδης πάντως δέν έχει πόλλες ελπίδες για να πάρει βαθμούς. Για τον Άρη κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πέσκοβιτς, ο οποίος θα έχει τους Νέτο, Νασούτι, Κουλουχέρη και Βανγκέλι μπροστά του. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Πρίττας και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Χαβίτο και τον Αντού. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Τζόνσον και ο Αραβίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φρασέρι, Θέσαρ, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα και Αράνο. Ενώ οι αποστολή του Πανθρακικού συμπληρώνουν Αρσενίεβιτς, Ολίσε, Ρόκα, Σακελλαρίου, Αργυρίου, Κανωτίδης, Μπαχαρίδης, Μαρσέλο, Βρονταράς, Καζάκης, Χαριτωνίδης, Ρομπέρ, Παπουλής, Μπέλεκ, Μπουσινάκης, Ματεντζίδης, Παπαδόπουλος, Ιασωνίδης και Λόπεζ. Προτείνω 1 παρά το Φ1.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Σάντερλαντ έχει νικήσει μόλις ένα στα τελευταία 14 παιχνίδια της στη Πρέμιερ Λινγκ. Με το αρνητικό αυτό σέρι κατάφερε να βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Γουιγκαν βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη γραμμή και θέλει μιακαλή εμφάνηση για να ξεχάσει και το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό της από τη Νοτς Κάουντι μεσοβδόμαδα για το κύπελο. Απόντες για τους γηπεδούχους οι Ρέιντ, Νοσγουορθ, Α.Φερντιναρντ, Ριτσαρνσον. Ενώ για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι Κιρκλαντ και ο αρχηγός Μελχιοτ. Δεν έχει άλλα περιθώρια η Σάντερλαντ. Προτείνω 1.

Sunderland: Gordon Fulop, Bardsley, Hutton, Turner, Kilgallon, Da Silva, Mensah, Cana, Cattermole, Malbranque, Henderson, Reid, Zenden, Campbell, Bent, Jones, Benjani, Meyler, Liddle.
Wigan Athletic: Stojkovic, Pollitt, Bramble, Amaya, Caldwell, Boyce, Figueroa, Diame, Thomas, Gomez, N'Zogbia, Scharner, McCarthy, Scotland, Rodallega, Sinclair, Moses, Watson.

ΧΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Χαλ έχει χάσει μόνο ένα από τα εννιά εντός έδρας παιχνίδια της. Από την άλλη η Σίτι ηττήθηκε σε δυο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της. Για τους γηπεδούχους ο επιθετικός Ζεοβάνι θα είναι διαθέσιμος μετά από πολύ καιρό καθώς και ο Νιγηριανός μέσος Ολοφινγκανα ενώ δε συμβαίνει το ίδιο και με τον Μπουλαρντ. Για τους Πολίτες θα απουσιάσουν οι Κομπανί και Ρίτσαρντς. Επέστρεψε ο Μπριντζ ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Βιειρά. Να συνεχίσει το κυνήγη της 4ης θέσης θέλει η ομάδα του Μαντσίνι που πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Προτείνω 2

Hull City: Myhill, Gardner, McShane, Dawson, Mouyokolo, Boateng, Mendy, Hunt, Cairney, Altidore, Olofinjana, Vennegoor of Hesselink, Garcia, Zaki, Zayatte, Fagan, Barmby, Duke, Kilbane.
Manchester City: Given, Taylor, Zabaleta, Onuoha, Toure, Lescott, Boyata, Garrido, Bridge, Wright-Phillips, Ireland, Vieira, Barry, De Jong, Petrov, Bellamy, Johnson, Ibrahim, Tevez, Adebayor.

ΝΙΣ - ΛΙΛ

Στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι Λιλουά που πραγματοποιούν μια φανταστική πορεία φέτος. Μια πολύ επιθετική ομάδα που με την επιστροφή του Ζερβίνιο (πρώτο σκορερ πρωταθλήματος) από το Κόπα Αφρικα γινονται αχτύπιτοι. Απότην άλλη η βρίσκεται 6 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δε μοιάζει να απειλείται άμεσα. Πιστεύω οτι το παιχνίδι θα έχει φάσεις μπροστά από τις δυο εστείες. Προτείνω over.

AΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  Φ1      1
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ       1
ΧΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ       2
ΝΙΣ - ΛΙΛ    over

μερικά σημεία ακόμα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ    1
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ    over
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ  under
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ   2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top