E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΧΑΛ


Η Τοτεναμ με νίκη θα πλασαριστεί σε μια πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα και θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να τερματίσει στη τετράδα που οδηγεί στο Τσαμπιονς Λινγκ. Οι Χαλ προσπαθεί να απομακρινθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά δεν έχει και πολλές πιθανότητες στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Χωρίς τους Ασσού-Εκοττο, Ααρον Λενον, Καρλο Κουντιτσινι και Τζοναθαν Γουντγκέιτ θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι. Για τις τίγρεις θα απουσιάσουν οι Μπούλαρντ και Ασμπι. Πολύ δυνατή επιθετικά η Τοτεναμ ενώ η Χαλ διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες. Τα πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι έχουν τύχη. Προτείνω over.

 MAΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΕΡΝΛΙ


Άλλη μια κακή εμφάνιση για την ομάδα του Σιρ Αλεξ Φεργιουνσον απένατι στη Μπερμιχαμ και μοιραία έτσι ήρθε η ισοπαλία. Και μετά την ισοπαλία ήρθαν και τα δημοσιεύματα για πώληση του Ολντ Τραφορντ και για χρέη που αγγίζουν τα 700 εκατομοίρια ευρώ. Η Μπερνλι βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι περισσότερο μπορεί από το παιχνίδι. Αρκετές απουσίες για τους γηπεδούχους αφού και πάλι απουσιάζουν οι Βίντιτς, Φέρντιναρντ, Χαργκριβς , Φαν ντερ Σααρ και Φλετσερ που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι Ροντρίγκεζ, Πατερσον και ΜακΚέιν. Μια επιβλητική εμφάνιση θέλουν να πραγματοποιήσουν οι κόκκινοι ενώ στον αντίποδα η Μπέρνλι είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Προτείνω over.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ


Η Έβερτον φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά το καλό της εαυτό όπως και η Σίτι που με τον Μαντσίνι στο πάγκο της έχει μια μεγαλύτερη σταθερότητα και σοβαρότητα στο παιχνίδι της και ειδικότερα στην άμυνα. Αήττητη η ομάδα του Μόγιες για 6 παιχνίδια και θέλει να διευρύνει και άλλο το σερί της. Απόντες παραμένουν οι Αγιεγκμπένι και Γιομπο που βρίσκονται στην Αγκόλα καθώς και οι τραυματίες Ανιτσέμπε, Αρτέτα, Χιμπερτ, Ροντγουελ και Γιαγκέλκα. Ο Μαντσίνι δε θα έχει στη διάθεσή του τους Τουρέ, Αντεμπαγιορ, Αιρλαντ, Σάντα Κρουζ, Λέσκοτ, Μπριντζ, Τζονσον ενώ αμφίβολοι παράμενουν οι Ρομπινιο και Ρίτσαρντς. Το έχουν το γκολ και οι δυο ομάδες και πιστεύω πως και σε αυτό το παιχνίδι θα σκοράρουν. Προτείνω γκολ-γκολ.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΙΣ


Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρησαν οι γηπεδούχοι από τη Μονακό αλλά έπαιξαν πολύ καλύτερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Στο σημερινό παιχνίδι καλούνται να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις κόντρα σε μια όμαδα που ούτε λιγο ούτε πολύ της λείπει το μισό ρόστερ λόγο του Κοπα Αφρικα. Για τους γηπεδούχους του Ρενέ Ζιράρ θα απουσιάσει ο Μπελχαντα ενώ επιστρέφουν οι δυο βασικοί στοπερ Ντζογκιτς και Ζενεγκάμπς που στοιχησαν πολύ στο παιχνίδι με τη Μονακό καθώς και ο σηνατικότατος μέσος Αλμπέρτο Κόστα.  Για τους φιλοξενούμενους που φλερτάρουν με τον υποβιβασμό θα απουσιάσουν οι Απαμ, Φαε, Μπεν Σααντα, Μπακαγιοκο, Μπαμογκο, Μουλουγκουι, Ποτέ, Τραορέ που βρίσκονται στη Αγκόλα καθώς και οι Χελεμπουκ και Εκουαφνί που έιναι τραυματίες. Να παραμείνει στη πρώτη τριάδα θα επιδιώξει η Μονπελιέ και αυτό θα το καταφέρει μόνο με νίκη. Προτείνω 1

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι Πομπέι αφού ακουμπούν τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Απένατι στη φορμαρισμένη Μπερμιχαμ( 14 παιχνίδια αήττητη) δε μπορούν να σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη. Απόντες για την ομάδα του Γκραντ οι Κανου, Ντιννταν, Μπελχατζι, Γεγκμπα και Χιουτζ. Για την Μπερμιχαμ θα απουσιάσουν οι Παρναμπι, Ο΄Κοννορ, Βιγναλ, Ταινιο, Μερφι και Καρσλει. Ένα παιχνίδι τελικός για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους ίσως να ήρθε η ώρα να χαλάσουν το σερί τους. Ο άσσος σε πολλές εταιρίες βρίσκεται σε ένα ποσοστό κοντά στο 2,8 που σίγουρα αξίζει το ρίσκο. Προτείνω 1.


ΤΟΤΕΝΑΜ - ΧΑΛ         over
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ - ΜΠΕΡΝΛΙ      over
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ     γκολ-γκολ
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΙΣ       1
ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ    1


Μερικά ακόμα σημεία που ξεχωρίζω από το κουπόνι είναι

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΑΙΝΤΖ      2-3γκολ
ΣΤΟΥΤΓΓΑΡΔΗ -ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ   over
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΑΛ      2
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ   over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top