E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ


Ήρθε για να μείνει η ομάδα του Μάκη Ψωμιάδη και το έδειξε πολύ καλά στους αγώνες του πρώτου γύρου. Στο δεύτερο θέλει να κερδίσει μια θέση στα πλέι οφ και αυτό το δείχνουν και οι μεγάλες μεταγραφές που έκαναν οι αργοναύτες με τους Σμολαρεκ και Σοσιν να είναι κατοικοι Καβάλας. Η Λειβαδια ξέσπασε κόντρα στη Ξάνθη και τη κέρδισε με 3-0 στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Πάρα τη νίκη της βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Ανότερη ομάδα η Καβάλα ποντάρω στον 1.

ΚΑΒΑΛΑ
Κάλατς, Κατεργιαννάκης, Πετκάκτης, Παβίσεβιτς, Ψωμάς, Θεοδωρέλης, Σιόντης, Ντικρόκ, Λεοντίου, Πόποβιτς, Ιωάννου, Οικονόμου, Σουλτανίδης, Γιάννου, Ρινκόν, Ονουάτσι, Σμολάρεκ, Σόσιν.
ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ
Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Αλεξίου, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Μασάδο, Μπεγκόνια, Μπράνκο, Σερζίνιο, Ταραλίδης, Γκονζάλες, Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Σιστόν, Πάουλο Κόστα, Χαλούλος, Μπαλβορίν, Μαχαίρας, Βασιλείου


ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ



Καθόλου καλά δε τελείωσε το 09 για την ΑΕΛ αγού γνώρισε την ήττα ε 3-0 από το Λεβαδιακό και βρίσκεται και κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού. Η Λάρισα δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που περιμέναμε και στηρίζεται στις εμνεύσεις του Τουμερ Μετίν που στα 36 του είναι ότι καλύτερο έχει να μας δείξει η ομάδα του κάμπου. Από την άλλη ο Αστέρας φαίνεται να βρίσκει το ρυθμό του με το Βαγγέλη Βλαχο στο πάγκο του και διεκδικεί την εισοδό του στα πλει οφ. Παιχνίδι που πρέπει να κερδιθεί για την ομάδα του Ουζουνίδη αφού δεν έχει άλλα περιθώρια. Προτείνω 1
ΛΑΡΙΣΑ
Βιέρα, Σέρεμετ, Νταμπίζας, Μελίσσης, Τριποτσέρης, Βελάσκο, Φλάβιο, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ααράμπ, Μπαλής, Βλασόπουλος, Κυριακίδης, Ρομέου, Ντέλσον, Τουάμα, Πούρι, Μετίν, Σιατραβάνης, Κάσας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Εστέβες, Ζεάν Κάρλος, Ουριμπάρι, Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Έντερ, Καούνος, Τσέζαρεκ, Λαδάκης και Ρόκας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top