E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΛΑΤΣΙΟ - ΚΙΕΒΟ


Πολύ κακή η χρονιά φέτος για τη Λάτσιο που εκτός από την άσχημη αγωνιστική κατάστασή της βλέπει και τα αστέρια της το ένα μετά το άλλο να ψάχνουν να πάρουν μεταγραφή. Στα δυο τελευταία παιχνίδια πάντως παραμένει αήττητη αφού επικράτησε της Λιβόρνο με 4-1 στη Ρώμη ενώ αναδείχθηκε ισ'οπαλη με 1-1 στο Ουντινε. Η Κιέβο είναι στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και 8 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όπως είναι φυσικό αυτοί που καίγονται για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι. Απόντες για τη Λάτσιο ο τραυματίας Φλοκάρι και ο τιμωρημένος Ραντού. Για τη Κιέβο δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Προτείνω 1

ΤΖΕΝΟΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ


Δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση η ομάδα της Γένοβας και έτσι έχει υποχωρήσει στην 11η θέση, 6 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λινγκ. Μια νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος δείχνουν τη πολύ κακή κατάσταση της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθώπουλου που πληρώνει συνήθως τα αμυντικά της κενά. Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα ούτε για τους γιλοξενούμενους που βρίσκονται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τη προηγούμενη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι στη Μπολόνια με 2-2. Εκτός από τους μακροχρόνια απόντες ο Μποκέτι είναι το νέο όνομα στο απουσιολόγιο του Γκασπερίνι για τη Τζένοα. Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο Μπαρέτο. Καιρός να επιστρέψουν στις νίκες οι γηπεδούχοι. Προτείνω 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ


Ίσως η τελευταία ευκαιρία αύριο του Ολυμπιάκου για να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα. Το μόνο αποτέλεσμα που σκέφτονται οι Πειραιώτες είναι η νίκη. Στα τελευταία παιχνίδια έχουν δείξει σημάδια κόποσης και ίσως και αδιαφορίας ορισμένων παικτών. Ο νέος προπονητής Μπάντοβιτς θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα αλλά ο βασικός στόχος του για τη βδομάδα που πέρασε ήταν να τονώσει τη ψυχολογία των παικτών και να τους πεισμώσει. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ προέρχεται από πρόκριση απέναντι στις Σέρρες για το Κύπελλο Έλλάδος και κατεβαίνει στην Αθήνα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα πού ίσως τον φέρει και στη δεύτερη θέση πάνω από τον Ολυμπιακό. Προσεκτικό παιχνίδι θα γίνει και από τις δυό ομάδες και πιστεύω ότι οι ευκαιρίες θα είναι λίγες μπροστά από τις δυο άμυνες που είναι και οι καλύτερες του πρωταθλήματος. Προτείνω under, αποτελεσμα ημ Χ.
Αποστολή Ολυμπιακού
Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.
Αποστολή ΠΑΟΚ
Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Βιτολο, Βιεϊρίνια (δεξιά), Κουτσιανικούλης, Ιβιτς, Εντινιο, Κρέσιτς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Κριστιάνο Σαβίνι, Σορλέν και Σνάουτσνερ.


ΧΕΡΕΘ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ



Πρέπει να αρχίσουν να συμβιβάζονται με τον υποβιβασμό σιγά σιγά οι άνθρωποι της Χερεθ αφού βρίσκονται στη τελευταία θέση με μόλις 8 βαθμούς. Η Οσασούνα βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και για να μη μπλέξει σε περιπέτειες θα πρέπει να κερδίσει την ουσιαστικά αδιάφορη Χερεθ. Προτείνω 2

ΛΑΤΣΙΟ - ΚΙΕΒΟ             1
ΤΖΕΝΟΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ         1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ        under, απ.ημ Χ
ΧΕΡΕΘ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ       2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top