E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΕΡΜΠΙΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.



Η Μπερμιχαμ είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της πρεμιερ λινγκ και παραμένει αήττητη για δώδεκα συνεχόμενα παιχνίδια. Με το σερι αυτό και αν συνεχίσει την ίδια πορεία θα αρχίσει να βλέπει τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα της επόμενης χρονιάς. Γνωστά τα προωλήματα για τον Αλεξ ΜακΛις αφου απουσιάζουν οι Ταινιο, Μερφι, Καρσλει, Ο΄Κόννορ και οι Βιγκναλ και Παρναμπι. Η ομάδα του Σερ  Αλεξ γνώρισε τον αποκλεισμό απο τη Λιντς για το κύπελο Αγγλίας  αφου ηττήθηκε με 0-1 στο Ολντ Τραφορντ και είναι από τα πιο μελανά σημεία της ιστορίας του Σερ Αλεξ στη Γιουναιτεντ καθώς η Λιντς είναι ομάδα που παίζει στη Λινγκ 1. Για ένα ακόμα παιχνίδι η Γιουναιτεντ θα αγωνιστεί χωρίς τους Ριο Φερντιναρντ και Νεμάνια Βιντιτς ενώ στα πιτσ λόγο τραυματισμών θα παραμείνουν και οι Φαν ντερ Σααρ , Οσέι, Χαργριβς και Εβανς. Αναζηρεί κεντρικό αμυντικό ο Φεργκιουνσον αφού ο μόνος που παίζει στόπερ είναι ο Μπράουν  Δε θα ρισκάρω σε σημείο σε αυτό το παιχνίδι αλλά τα 2-3 γκολ έχουν μεγάλη πιθανότητα επαλήθευσης

Birmingham City: Hart, Maik Taylor, Doyle, Carr, R Johnson, Dann, Queudrue, Martin Taylor, Ridgewell, Larsson, Ferguson, Bowyer, McFadden, Fahey, D Johnson, McSheffrey, Jerome, Benitez, Phillips.
Manchester United: Kuszczak, Foster, Neville, Rafael, De Laet, Brown, Evra, Fabio, Valencia, Park, Carrick, Fletcher, Scholes, Anderson, Gibson, Giggs, Obertan, Rooney, Berbatov, Owen, Welbeck, Diouf, Tosic.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ



Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών η Αρσεναλ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Πρεμιερλινγκ. Τα Ζαχαρωτα μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και πραγματοποιούν μια πολύ μέτρια χρονιά. Αρκετα τα προβλήματα για τον Αρσεν Βενγκερ που εκτός από τους τραυματίες Φαμπρεχας, Γουιλσάιρ, Γουολκοτ, Σικλί, Φαν Πέρσι, Γκιμπς, Τζουρού θα απουσιάσουν και οι Έμπουε και Σόνγκ που θα παρεβρεθούν στο Κόπα Άφρικα. Ούτε από την άλλη πλευρά λείπουν τα προβλήματα αφού ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει στη διάθεσή του τους Αρτέτα, Σάχα, Ρόντγουελ, Γιόμπο, Ντιστίν, Γιαγκέλκα και Ανιτσέμπε. Προτείνω 1, 2-3 γκολ.


Arsenal: Almunia, Sagna, Vermaelen, Gallas, Traore, Diaby, Denilson, Ramsey, Arshavin, Nasri, Eduardo, Fabianski, Vela, Rosicky, Silvestre, Merida, Eastmond, Watt.
Everton: Howard, Heitinga, Baines, Neill, Hibbert, Bilyaletdinov, Vaughan, Cahill, Neville, Fellaini, Pienaar, Osman, Donovan, Nash, Baxter, Agard, Coleman, Duffy.

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ



Δε θα μπορούσαν να περιμένουν σε καλύτερο ξεκίνημα οι Πράσινοι για τη φετινή χρονιά αφού και 4 γκολ πέτυχαν και κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1 των πρώτων λεπτών και το Σισέ είδαν να σκοράρει δυο φορές και ο Λέτο στο μισάωρο που μπήκε χόρεψε την άμυνα του Εργοτέλη και πέτυχε ένα γκολ και είχε μια ασιστ. Μα πάνω από όλα είδε τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό να εκτοξέβεται στο +5. Με ενδεχόμενη νίκη του στα Πηγάδια παγιώνει μια διαφορά πέντε βαθμών αφού την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό. Η Ξάνθη πραγματοποιεί μια κακή χρονιά και προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο ΠΑΣ σε ένα πολύ κακό παιχνίδι που τελείωσε 0-0. Η ομάδα του Ματζουράκη δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα με καλή ανασταλτική λειτουργεία που ξέρει να κλείνει πολύ καλά τους χώρους. Αν και δύσκολα πιστεύω ότι ο Παναθηναικός θα κερδίσει. Προτείνω 2, under.
Ξάνθη:Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Σταθάκης, Λουτσιάνο, Τζάγκι, Πόι, Βάλλας, Μπέρτος, Στρμπα, Έλιγκτον, Ιβάν, Ριζογιάννης, Παπαδημητρίου, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Τζιωρτζόπουλος, Σουάνης, Μάνταλος
Παναθηναικος:Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σισέ, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης, Κλέιτον.
ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ



Τις προηγούμενες μέρες όλοι μιλούσαν για την απώλεια βαθμών του Ολύμπιακου και οτι ο Παναθηναικός την εποφελήθηκε. Αν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία θα δει ότι και ο δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται -5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό και κάνει και πάλι όνειρα για τη κατάκτησει της 2ης θέσης και φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις τη φετινή χρονιά και σε εκτός έδρας παιχνίδια και ίσως να έχει φθάσει η ώρα για να χτυπήσει στα ίσα τους μεγάλους της Αθήνας. Από την άλλη ο Λεβαδιακός αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκόρ από τη Καβάλα κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τους Αργοναύτες. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ξεγύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ σοβαρή ομάδα παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ φέτος και δύσκολα θα στραβοπατήσει στη Λιβαδιά. Προτείνω 2
Λεβαδιακός:Στρατηλάτη, Πασχαλάκη, Μουλόπουλο, Κόλτζο, Μαρτορέλ, Μαχαίρα, Σερζίνιο, Μπαλβορίν, Ζησόπουλο, Μπράνκο, Μπάρκογλου, Χαλούλο, Λεμονή, Αλεξίου, Ναπολεόνι, Σιστόν, Γκονζάλες, Μπεγκόνια 
ΠΑΟΚ:Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Κριστιάνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΛΜΕΡΙΑ



Τα πάνω της για τα καλά έχει πάρει η ομάδα του Ερνέστο Βαρβέρδε και φαίνεται να δικαιώνει τους διοικούντες που τον στήριξαν όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά. Το κίτρινο υποβρύχιο πλησιάζει σιγα σιγά στις θέσεις που οδήγουν σε έξοδο στην Ευρώπη. Πέντε συνεχόμενες νίκες μετρά η Βιγιαρεαλ στην έδρα της για το πρωτάθλημα. Από την άλλη η Αλμερία πραγματοποιεί μια κακή χρονιά αφού βρίσκεται πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Τη προηγούμενη αγωνιστική πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα κόντρα στη ουραγό Χερεθ αφού επικράτησε με 1-0. Ανώτερη ομάδα η Βιγιαρεαλ πιστεύω πως εύκολα η δύσκολα θα νικήσει.


ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.       2-3
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ        1, 2-3
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ    2, 2-3
ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ     2
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΛΜΕΡΙΑ      1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top