E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΤΖΕΝΟΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ


Η Τζένοα φιλόξενεί τη Κάτανια στη 19 αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Κασπερίνι γνώρισε την ήττα μεσοβδόμαδα από την Μίλαν με 5-2 και ήταν το τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους ροσομπλου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Τζένοα είναι η άμυνα αφού έχει δεχθεί 32 γκολ σε 17 αγώνες. Η Κατάνια προσπαθεί να φτιάξει ένα καλό σερί και να απομακρινθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού που την είχαν φέρει οι κακές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών. Τη προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 1-0 τη Μπολονια στην έδρα της. Είναι καιρός η Τζένοα να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.Προτείνω 1.

ΝΑΠΟΛΙ - ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ


Ο Φαμπιο Κουαλιαρέλα καλωσόρισε τη παλία του ομάδα στο Σαο Πάολο της Νάπολι. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι από τότε που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία ο Ματζάρι από τον Ντοναντονι. Το 2010 βρίσκει τους Ναπολιτάνους στη 4α του πρωταθλήματος και τον Κουαλιαρελα να έχει βρεί τη φόρμα του μετά από ένα κακό ξεκίνημα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Ντοσσένα που παίζει δανικός από τη Λιβερπουλ. Για τους φιλοξενούμενους θα λείψουν ο Κασιατόρε που είναι τραυματίας και ο Στανκεβιτσιους που πήγε δανεικός στη Σεβιλλη. Οι γηπεδούχοι βλέπουν τον αρχηγό Παολο Καναβάρο να επιστρέφει δε συμβαίνει το ίδιο όμως και με τους Κοντινι, Σαντακρόσε και Αμοντιο.Προτεινω 1

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ


Με πολύ καλή ψυχολογία υποδέχεται η ομάδα του Κουπερ τον γηραίο έπειτα από τις 2 σερί νίκες με Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Από την άλλη η ομάδα του Σάββα Κωφίδη περνά δύσκολες στιγμές μετά τις καταγγέλειες του προπονητή του Ηρακλή ότι εισέβαλαν μπράβοι στα ποθητήρια της ομάδας στο ημίχρονο του παιχνίδιου με τον Πανθρακικό και απείλησαν τους παίκτες του, αφού εκείνη τη στιγμή ο Ηρακλής έχανε με 0-1.  O Άρης φαίνεται να βρίσκει τη φόρμα του σιγά σιγά και περιμένω να κερδίσει τον Ηρακλή των πολλών προβλημάτων. Προτείνω 1.
ΑΡΗΣ
Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Αραβίδης, Κάλβο, Ντέιλι, Κάμπορα, Πίτου Γκαρσία, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Ναφτί και Κόκε. 
ΗΡΑΚΛΗΣ
Μπαντής, Μέλκας, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Λέκι, Μάρτος, Επστάιν, Τουμά, Μιλάνο, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Κονέ, Βουτσιάς, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ, Ιάκομπ.


ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ



Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα ψάξει η ομάδα του Πέπε Γκοαρντιόλα μετά από τα δυο αρνητικά απότελεσματα που ήρθαν με το καλημέρα του 2010. Η Τενερίφη βρίσκεται μόλις δυο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά από την ήττα που γνώρισε από τη Σανταντέρ με 2-0 και σε καμιά περίπτωση δε πρόκειται να χαριστεί στους Καταλανούς. Αρκετοί παίκτες υων γηπεδούχων ταλαιπωρήθηκαν από τη γρίπη αυτή την εβδομάδα. Σε καραντίνα βρίσκεται ο Αιτορ Νουνιες και μάλλον χάνει το παιχνίδι και ο Αγιοζε καθώς και ο Μπερτραν που θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα. Σοβαρές απουσίες λόγο Κόπα Αφρικα για τη Μπαρτσελόνα αφού απουσιάζουν Τουρέ και Κειτα ενώ δε θα αγωνιστεί και ο Ζλαταν Ιμπραιμοβιτς. Έτσι στη επίθεση θα αγωνιστούν Μεσι, Πέδρο και Ανρί. Την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θα ψάξουν οι Μπλαουγράνα. Προτείνω 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top