E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

To Χριστουγεννιάτικο κουπόνι που εκδόθηκε σήμερα περιλαβμάνει αγώνες μέχρι και της 29 Δεκεμβρίου. Είναι ένα κουπόνι που με πρώτη ανάγνωση μπορείς να βρείς πολλά φαβορί αλλά κρίβει μεγάλες παγίδες αφού κάθε χρόνο έχουμε πολλές εκπλήξεις σε αυτό.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΑΛΚΜΑΑΡ


Οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το θεσμό του κυπέλου. Στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι βρίσκονται 10 πόντους μακριά από τη κορυφή ενώ η Αλκμααρ παργατοποιεί μια κακή χρονιά αφού βρίσκεται στη 7 θέση και δεν έχει καμιά επαφή με τις πρώτες θέσεις. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αβοκατ δεν έχει αλλάξει την εικόνα των φιλοξενούμενων. Επιθετική ομάδα η Αλκμααρ με πολλά αμυντικά κενά. Πιο ισοροπημένη ομάδα η Φεγενορτντ. Προτείνω over.


ΛΥΟΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ


Δεν τα κατάφερε η Λυον να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μονακο και έτσι έχασε έδαφος μετά τη νίκη της Μπορντό για το πρωτάθλημα. Η Μονπελιε που ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα φαίνεται να περνα μια κρίση και έχει δυο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα της με Μπορντο και Νανσι. Μονόδρομος η νίκη για τη Λυον που δε θέλει να χάσει άλλο έδαφος ενόψει εορτών. Προτείνω 1.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΣΕΡ


Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται  η ομάδα της Μασσαλίας που ισώς να είναι και η μόνη που έχει σοβαρές ελπίδες για να κοντράρει τη Μπορντο. Οι Μαρσέιγ βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από τη κοτυφή αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Η απουσία του Νιανγκ έχει στοιχήσει αρκετά στην ομάδα του Ντεσαμπ αφού έχει χάσει αρκερή από την επιθετικότητά της. Από την άλλη έχουμε μια καλή ομάδα που όμως δε βρίσκεται σε καλή φόρμα αφού τα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Δε νομίζω να κάνουν χριστουγεννιάτικα δώρα οι Μασσαλοί στη Μπορντο. Προτείνω 1

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ


Προβλήματα αντιμετωπίζει ο Φρανκ Ράικαρντ αφού παρά τα πολλά λεφτά που σπαταλήθηκαν το καλοκαιρι δεν έχουν έρθει ακόμα τα αποτελέσματα που περίμεναν οπαδοί και δοιήκηση. Το κύπελο Τουρκίας διεξάγεται με ομίλους και η Γαλατά θα θέλει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στον όμιλο απέναντι σε μια καλή ομάδα που βρίσκεται στη 6 θέση του πρωταθλήματος. Προτείνω 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top