E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΛΕΒΑΔEΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ



Τη πρώτη του νίκη στην Ελλάδα θα ψάξει ο Κούπερ στην Λιβαδιά. Ο Άρης έχει να νικήσει από το παιχνίδι με τη Ξάνθη εδώ και 7 αγωνιστικές δηλαδή!! Από την άλλη η ομάδα του Κικε Ερνάντεθ προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Πανθρακικό. Τελικά χωρίς Αμπρέου και Νασούτι θα παρουσιαστούν οι φιλοξενούμενοι. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τους Βοιωτούς. Μακράν ποιοτικότερη ομάδα ο Άρης και πιστεύω ότι έχει μοναδική ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Σε μια απόδοση 2.15 δίνεται στον ΟΠΑΠ το διπλό!


ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΕΡΝΛΙ



Στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι Πομπέι ενώ η Μπέρνλι αντιμετωπίζει μακριά από την έδρα της. Τον αποκλεισμό από την Βιλα γνώρισαν μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι για το Λινγκ Καπ.
Χαρούμενος πρέπει να είναι ο Γραντ μετά τις επιστροφές των Ο΄Χάρα, Μποατενγκ, Γουιλιαμσον, Τομμυ Σμιθ ενώ στις προπονήσεις επέστρεψαν αυτή την εβδομάδα οι Μπουπα Ντιοπ και Στιβ Φίνναν.
Τελικός το παιχνίδι για την ομάδα του Αβραάμ Γκράντ και πιστεύω ότι θα τον κερδίσει.


ΧΕΡΕΘ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ



Νίκη μετά από πολλές αγωνιστικές για την Ατλέτικο που ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Μαδριλένοι ξέσπασαν πάνω στη Εσπανιολ και τη νίκησαν με 4-0. Η Χερεθ βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ μεσοβδόμαδα έχασε από τη Μπαρτσελόνα με 2-0. Ραουλ Γκαρσια, Σιναμα Πον Γκολ επιστέφουν ενώ αμφίβολοι είναι οι Ρέγιες και Σερχιο Ανσέρχο.Πιστεύω ότι η Ατλέτικο θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και θα νικήσει απέναντι σε μια ομάδα που δίσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.


ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΜΑΙΝΖ



Δύσκολη έξοδος για τη Μαινζ που το Σάββατο βρέθηκε να χάνει από το τρίτο λεπτό και κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1 το Αμβουργο λιγο πριν τη λήξη του αγώνα. Η ισοπαλία αυτή την έριξε από τη πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Νίκου Λυμπερόπουλου πέτυχε μεγάλη νίκη επι της Χέρτα με 1-3 και την οδήγησε ένα βήμα πιο κοντά προς τον υποβιβασμό. Πολύ δεμένη ομάδα η Μαινζ και συνεχίζει να εντιπωσιάζει στη Μπουντεσλινγκα. Δύσκολα θα ηττηθεί η ομάδα του Αντρέας Ίβανσιτζ στη Φρανκούρτη. Θα ποντάρω στο Χ με δεύτερο σημείο το 2.



146.ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ    2
130.ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΕΡΝΛΙ    1
220.ΧΕΡΕΘ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ    2
230.ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΜΑΙΝΖ   X2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top