E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΤΖΕΝΟΑ




Με φόρα μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στη Σαμπτόρια η Τζενοα ταξιδεύει στη Τσεχία. Η Σλάβια είναι τελευταία στον όμιλο και έχει από ελάχιστες εως μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης. Η Τζένοα με νίκη ξεκαθαρίζει κατά πολύ την υπόθεση πρόκριση. Χωρίς τον ακραίο φορ Σενκερικ θα αγωνιστούν οι Τσέχοι ενώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες οι Ιταλοί. Πιστεύω στην ανωτερότητα της Τζένοα και θα ποντάρω στο διπλό.


ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ




Μόνο με θαύμα μπορεί να αποκλειστουν οι Πορτογάλοι από τη συνέχεια του Γιουροπα λινγκ. Από την άλλη η Μπατε θέλει νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση. Και οι δυό ομάδες παίζουν ανοιχτό ποδοσφαιρο και σκοράρουν αρκετά. Για τους Λευκορώσους θα απουσιάσει ο Σιτοφ ενώ οι Πορτογάλοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τους Λουιζαο, Σιντνει και Μαρτινς.


ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ




Μονόδρομος η νίκη και για τις δυο ομάδες για να διατηρίσουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.     Και οι δυο ομάδες έχουν πρόβλημα στην επίθεση τους και τις ευκαιρίες που δημιουργούν δεν τις αξιοποιούν. Για τους δανούς αμφίβολος ο επιθετικός Σαντιν. Για τους Ρουμανους θα απουσιάσουν οι Μουρεσαν και Μαρα.


169. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΤΖΕΝΟΑ     2
154. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ    OVER
176.ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ     2-3γκολ / 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top