E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Δύσκολες καιρίκες συνθήκες για ποδόσφαιρο έχουν να αντιμετώπίσουν οι ποδοσφαιρίστες αύτο τι Σαββατοκύριακο και μαζί με αυτούς και εμείς που ποντάρουμε στα πόδια τους Ειδικότερα στη κέντρική και βόρεια Ευρώπη υπάρχει πολύ ψύχος αλλά και χιόνι. Σε Γάλλια, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Βέλγιο έχουν αναβλήθεί κάποιοι αγώνες και ίσως αναβληθούν και περισσότεροι. Προσοχή λοιπόν γιατί αν και το κούπονι έχει αρκετά καλούς αγώνες για ποντάρισμα οι άσχημες καιρικές συνθήκες μπορεί να επιρρεάσουν τα αποτελέσματα



ΜΠΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ





Αήττητοι παραμένουν οι Ροβερς για εφτά συνεχώμενα παιχνίδια στο Ιγουντ Παρκ. Από την άλλη η Τότεναμ έχει μια ήττα τα τελευταία 6 παιχνίδια 2 ισοπαλίες και τρείς νίκες με τη τελευταία να έρχεται τη Τετάρτη με το επιβλητικό 3-0 επί της Μαντσεστερ Σιτι. Η Μπλακμπερν ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τη πολύ φορμαρισμένη Μπερμπιχαμ. Για την ομάδα του Αλαρντάις αμφίβολος είναι ο Νταν ενώ επιστρέφει ο Γκρελα. Με τα προβλήματα τους πρέπει να μάθουν να ζουν οι Σπερς αφου απουσιαζουν οι Λουκα Μοντριτς, Μπεντλει, Κινγκ, Γουντγκέιτ καθώς και ο Κουντιτσινι. Ομάδα που σκοράρει ακατάπαυστα η Τοτεναμ και αν θέλει να κερδίσει κάτι καλό από το παιχνίδι η Μπακμπερν θα πρέπει να σκοράρει προτείνω over.
Blackburn Rovers: Robinson, Olsson, Chimbonda, Givet, Salgado, Samba, Nelsen, Diouf, Pedersen, Andrews, Jacobsen, Nzonzi, Emerton, Hoilett, Kalinic, McCarthy, Roberts, Di Santo, Grella, Brown.
Tottenham Hotspur: Gomes, Corluka, Assou-Ekotto, Bassong, Dawson, Huddlestone, Palacios, Lennon, Kranjcar, Defoe, Crouch, Defoe, Pavlyuchenko, Alnwick, Hutton, Bale, Jenas, Keane, Naughton, Giovani, Rose.


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΣΤΟΟΥΚ



Η Βίλα παραμένει αήττητη εδώ και εφτά αγωνιστικές με απολογισμό τρείς ισοπαλίες και τέσσερις νίκες και κρατάει καλά τη 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσαμπιονς Λινγκ. Η Στοουκ δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα και ετσί το τελευταίο της παιχνίδι είναι το Σαββατιάτικο κόντρα στη Γουιγκαν που ήρθε ισόπαλο 2-2. Οι ¨Χωριάτες προέρχονται από εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Σαντερλαντ στο Σταδιο του φωτός. Γνωστές οι απουσίες για την ομάδα του Μάρτιν Ο΄Νιλ με τους Ντέιβις και Μπουμα να είναι εκτός αποστολής. Μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους ο τιμωτημένος Χουθ. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι και σε τρομερή φορμα. Προτείνω 1
Aston Villa: Friedel, L Young, Dunne, Cuellar, Warnock, A Young, Milner, Petrov, Downing, Agbonlahor, Heskey, Guzan, Carew, Delph, Reo-Coker, Beye, Collins, Sidwell, Clark, Delfouneso.
Stoke City: Sorensen, Wilkinson, Shawcross, Faye, Collins, Lawrence, Diao, Delap, Etherington, Whitehead, Sidibe, Beattie, Fuller, Tuncay, Whelan, Simonsen, Higginbotham, Cort.




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ





Μακρία απο το καλό της εαυτό βρέθηκε η Σιτι μεσοβδόμαδα και γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Τότεναμ. Στην έδρα της πάντος πράγματοποιεί καλές εμφανίσεις και μια τέτοια περιμένω και αύριο. Και η Σάντερλαντ δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού στα τελευταία 6 παιχνίδια μέτρα μια νίκη και μια ισοπαλία. Για τους γηπεδούχους Ντε Γιονγκ και Μπελαμι έχουν συμπληρώσει κάρτες και δε θα αγωνιστούν ενώ οι Τζονσον και Μπριντζ δεν έχουν αναρώσει ακόμα. Οι Μαύρες γάτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Φερντιναρντ, Κανα, Γκορντον, Ζεντεν. Πέριμένω ανοιχτό παιχνίδι αφού οι Πολίτες είναι ομάδα που έχει το εύκολο γκολ ενώ και η Σαντερλαντ έχει γρήγορους επιθετικούς στην αντεπίθεση. Προτείνω over
Manchester City: Given, Taylor, Richards, Zabaleta, Toure, Lescott, Onuoha, Sylvinho, Garrido, Kompany, Ireland, Barry, Robinho, Petrov, Wright-Phillips, Adebayor, Tevez, Santa Cruz, Weiss, Benjani.
Sunderland: Fulop, Carson, Bardsley, Richardson, McCartney, Da Silva, Turner, Nosworthy, Mensah, Cattermole, Reid, Malbranque, Henderson, Campbell, Jones, Bent, Healy, Murphy, Meyler, Reed, Noble.






ΜΠΑΓΕΡΝ - ΧΕΡΤΑ





Τα πατήματα της έχει ξεκινήσει να βρίσκει η ομάδα του Μονάχου που το τελευταίο καιρό έχει πετύχει κάποια πολύ καλά απότελέσματα όπως το εμφατικό 1-5 επί της Μπόχουμ τη προηγούμρνη αγωνιστική. Από την άλλλη η Χέρτα δε λέει να ξεκολλίσει από τη τελευταία θέση του βαθμολόγικού πίνακα. Τη προηγούμενη αγωνιστική ισοφαρίστηκε στις καθηστερίσεις από τη Λεβερκούζεν και μεσοβδόμαδα πήρε μεγάλη νίκη επί της Σπορτινγκ που της εξασφάλισε τη πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα λινγκ. Για άλλη μια φορά απόν ο Ριμπερι για την ομάδα του Λουις Φαν Χααλ. Η ομάδα του Βερολίνου πολύ δυσκολα μπόρει να κερδίσει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Προτείνω over και για τους πιο τολμηρούς 4-6 γκολ.




ΚΠΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ





Με νέο προπονητή θα παραταχτεί αυριο η ΚΠΡ αλλά και πολλές επιστροφές βασικών παικτών. Στο παιχνίδι που έκλεισε τη προηγούμενη αγωνιστική η ΚΠΡ αναδείχθηκε ισοπαλη με τη Γουεστ Μπρομ με 2-2 και πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση. Από την άλλη η Σέφιλντ τρέχει ένα αήττητο σερί 6 αγώνων με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τη προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε της Κρισταλ Πάλας με 2-0. Απόντες παραμένουν για τους γηπεδούχους οι Μαον και Μπουζακι ενώ για τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι Χέντερσον, Τρέισι και Ντέιβις. Σε αυτό το παιχνίδι θα ποντάρω στα πολλά γκολ. Προτείνω over.




ΜΠΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΟΤΕΝΑM        over
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΣΤΟΟΥΚ        1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ     over
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΧΕΡΤΑ          over, 4-6goal
ΚΠΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ     over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top