E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ



Τη πρόκριση τους στην επόμενη φάση έχουν εξάσφαλίσει και οι δυο ομάδες με τους Αυστριακούς μάλιστα να έχουν εξασφάλίσει και τη πρωτία του ομίλου. Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχτουν οι δυο ομάδες με το κίτρινο υποβρύχιο να διαθέτει πολύ ποιοτικότερο ρόστερ από τη Σαλτσμπουρκ. Ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπΙμότητα από τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν το πρώτο λόγο. Προτείνω 1, over.


ΑΓΙΑΞ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ



Τη πρόκριση έχουν πάρει οι Ολλανδοί ενώ ένα βαθμό αναζητουν οι Βέλγοι για να πάρουν αυτοί τη πρόκριση από τους Κροάτες της Δυμανό. Και οι δυο ομάδες διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές. Οι παίκτες του Άγιαξ θα παίξουν ελεύθερα χωρίς άγχος ενώ οι Βέλγοι πρέπει να αναζητήσουν σίγουρα ένα γκολ αν θέλουν να περάσουν. Προτείνω γκολ-γκολ, 2(Χ).


ΛΙΛ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ



Με νίκη τους οι Λιλουά πέρνουν τη πρόκριση ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Μετάμορφώνονται προς το καλύτερο οι Γάλλοι στην έδρα τους και αναμένω να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα που δεν τρέφει ελπίδες πρόκρισης. Προτείνω απ.ημ 1


ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ



Έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε αυτό τον όμιλο με τη Μπενφίκα και την Έβερτον να έχουν εξασφαλίσει τη πρόκριση στη φάση των 32. Η Μπάτε πηγαίνει στην Αγγλία για να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνηση. Με αρκετές αλλαγές θα αγωνιστούν τα ζαχαρωτά που δε τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά στη Πρεμιερλινγκ. Ομάδες που σκοράρουν συνέχεια στα παιχνίδια τους. Προτείνω over.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ     1,over
ΑΓΙΑΞ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ       γκολ-γκολ, 2(Χ)
ΛΙΛ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ    απ.ημ 1
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ      over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top