E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΣΑΛΚΕ - ΧΕΡΤΑ



Στενεύουν τα περιθώρια για τη Χέρτα που βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει να πάρει νίκη από τη πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Φ΄ρλιξ Μαγκατ προέρχεται από ήττα απέναντι στη Ντορτμουντ με 1-0. Αυτή τη στιγμή με τα χτεσινά αποτελέσματα βρίσκεται στη 4η
θέση και με ενδεχόμενη νίκη της θα είναι μόνη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα. Εκτός για τη Σαλκε οι Πλιατσικας, Παντερ, Κενια και Ζερμέιν Τζονες ενώ οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Φριεντριχ, Τιμο Οχς, Κριστοφερ Γκανγκ, Μαρκ Στέιν, Παλ Νταρντάι, Φλόριαν Κρινγκ και Ρασμους Μπενγκτσον. Ο άσσος στον ΟΠΑΠ βρίσκεται στο 1.35 γι αυτό θα παίξω τον αγαπημένο σύνολο γκολ για τη Σαλκε 2-3γκολ.



ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ



Την πρόκρισή της εξασφάλισε μρσοβδόμαδα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη φάση των 32 του Γιουρόπα λινκ. Τα κίτρινα υποβρίχια φαίνεται να βρίσκουν ρυθμό μετά από το κάκιστο ξεκίνημα της χρονιάς. Η Χέταφε πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στη Σπορτινγκ Χιχον με σκορ 5-1. Η προιστορία σαφώς υπερ της Βιγιαρεάλ με 4 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο Καμπ ελ Μαδριγαλ. Ντέιβιντ Φόστερ(Μ) και Γκονζάλο Ροντρίγκεζ δεν είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ στη Χετάφε δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Προτερεότητα δίνω στη νίκη της Βιγιαρέαλ και στο οβερ μιας και οι δυο ομάδες έχουν καλή επιθέτική γραμμή και σκοράρουν συνεχώς.


ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΑΡΙ



Από θετικό αποτέλεσμα απ΄ρναντι στη φορμαρισμένη Πάρμα προέρχεται η Νάπολι με ισοπαλία 1-1.
Η Μπάρι νίκησε στις καθηστερήσεις την ουραγό Σιενα με σκορ 2-1. Επιστρέφει και ο Λαβετσι για τη Νάπολι που έχει να νικήσει από εκείνη την εκπληκτική ανατροπή με τη Γιουβέντους. Απόντες για τη Μπάρι οι Κουτουζοφ (Ε), Μασιέλο(Α), Ρανοσια(Α), Αρονικα(Α) και Κοντινι(Α). Καιρός να επιστρέψει στις νίκες η Νάπολι απέναντι στη Μπαρι.


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ



Μέτρια πορεία στο Καμπιονατο πραγματοποιεί η Φιορεντίνα που έχει ταλεπορηθεί και από πολλους τραυματισμούς των επιθετικών της παικτών. Από την άλλη η Αταλαντα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμου με 12 βαθμους.Οι βιολα στην έδρα τους μετρούν τέσσερις νίκες. Τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στο τέλος από την Ιντερ με 1-0. Απόντες για τη Φιορεντίνα οι Μαρκιόνι(Μ) και Μουτου(Ε). Χωρίς τους Μπαρετο, βαλνες και Μανφρεντιντι θα παραταχτουν οι φιλοξενούμενοι. Ανότερη ομάδα η Φιορεντίνα εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει.


305ΣΑΛΚΕ - ΧΕΡΤΑ       2-3γκολ
311.ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ    1,  over
274.ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΑΡΙ      1
278.ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ    1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top