E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

BΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ




Δε τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά οι Γέρμανοι στο πρωτάθλημα και με την ήττα απέναντι στους Ρώσους την προηγούμενη αγωνιστική έμπλεξαν τα πράγματα και στον όμιλο. Σήμερα για να μήν τους ενδιαφέρει τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι θέλουν μόνο νίκη. Η Γιουναιτεντ έχει εξασφαλίσει τη πρόκρισή της και ο Σερ Άλεξ αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στην αποστολή τους Ρούνει και Μπερμάτοφ ενώ οι αμυντική του γραμμή είναι νοσοκομείο αφου Φερντιναρντ, Βιντιτς, Μραουν, Ο΄σέι, Νέβιλ, Ράφαελ είναι ταυματίες. θα λείψει ακόμα ο Βαν Ντερ Σααρ, ο Χαργριβς και Τζονι Έβανς. Για τη Βολφςμπουρκ θα λείψει ο Μάρτινς και ο Τζοναθαν Σαντανα. Παιχνίδι τελικός για τους Γερμανούς που με Γραφίτε, Τζέκο και Μισιμοβιτς στην επίθεση βγάζουν φωτιές και το ίδιο πιστεύουν ότι θα κάνουν και απέναντι στην πειραματική άμυνα των Άγγλων. Άσσος λοιπόν!


ΖΥΡΙΧΗ - ΜΙΛΑΝ



Τη νίκη που θα τους οδηγήσει σίγουρα στην επόμενη φάση του Τσαμπιονς Λινγκ θα κυνηγήσουν οι ροσονέρο στο παιχνίδι στην Ελβετία καθώς και να πάρουν μια άτυπη ρεβανς για την ήττα στο Μιλάνο.
Σε αντίθετη περίπτωση δε θέλουν νίκη της Μαρσέιγ στη Μάσαλία. Δε νομίζω ότι θα το ρισκάρει λοιπόν η Μίλαν απένατι σε μια αδιάφορη ομάδα. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Γιασιμ Χικχουι, Ερικ Χασλει και τιμωρημένος ο Φλοριαν Σταχελ. Για τους φορμαρισμένους Ιταλούς που πραγματοποιούν καταπληκτικές εμφανίσεις το τελευταίο διαστημα στο Καμπιονάτο θα απουσιάσουν οι Οντο, Τζαμπρότα, Αμπιάτι Ονιεβου και Γκατουσο. Θα ποντάρω στο διπλό λοιπόν και στο over.


ΤΣΕΛΣΙ - ΑΠΟΕΛ



Το όνειρο τελείωσε την προηγούμενη αγωνιστική για τον ΑΠΟΕΛ που δε μπόρεσε να κρατήσει το υπερ του 1-0 απέναντι στην Ατλέτικο και ισοφαρίστηκε. Τώρα μπορει να ελπίζει μόνο με νίκη του και σε ισοπαλία ή ήττα της Ατλέτικο πράγματα λόγο δύσκολα. Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να διευρύνει το εντός έδρας αήτητο θέλει ο Αντσελότι συμφωνα με δηλώσεις του. Εκτός για τους Λονδρέζους οι Καλου και Αλεξ ενώ μάλλον θα προφυλαχτούν οι Μπαλλακ, Τερρι και Ασλει Κοουλ.
Για τους Κύπριους θα απουσιάσουν οι Χατζί, Σικορα, Γκρκανοφ, Αλεξανδρου και Κόντης. Δε νομίζω οτι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να σταθεί στο Στανφορντ Μπριζ και θα ποντάρω στον άσσο.


105.BΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ      1
107.ΖΥΡΙΧΗ - ΜΙΛΑΝ       2,over
111.ΤΣΕΛΣΙ - ΑΠΟΕΛ    1,over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top