E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΙΝΤΕΡ



Την ήττα γνώρισε τη προηγούμενη αγωνιστική η Ιντερ από τη Γιουβέντους με 2-1 και άρχισε να νιώθει την ανάσα των συνδιεκδικητών της. Μεσοβδόμαδα πάντως νίκησε τη Ρουμπιν Καζαν και προκρίθηκε στη φάση των 16 του Τσαμπιονς Λινγκ. Για τον Μουρινιο ακούγεται αρκετή γκρίνια αλλά ο Πορτογάλος καταφέρνει να κερδίζει χρόνο αφού πετυχαίνει πάντα το σωστό αποτέλεσμα στη σωστή στιγμή. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και το αυριανό που πρέπει να το κερδίσει για να φέρει πλήρη ηρεμία στις τάξεις των νερατζούρι. Η Αταλάντα φλερτάρει συνεχώς με τη γραμμή του υποβιβασμού αλλά ακόμα δεν βρίσκεται κάτω από αυτή έστω κι αν βρίσκεται ισοβαθμη με τη Λιβορνο. Τη προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε την ήττα από τη Φιορεντίνα με 2-0. Απόντες για τους γηπεδούχους ο χρησιμότατος επιθετικός Μπαρετο και ο Βαλντες. Στον αντίποδα ο Μουρινιο δε μπορεί να υπολογίζει στους Στανκοβιτς, Μουνταρι, Σάμουελ και Κουαρεσμα. Ένα παιχνίδι που εύκολα η δύσκολα πρέπει να κερδιθεί από την Ιντερ. Προτείνω 2


ΠΑΡΜΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ



Σε τροχιά Τσαμπιονς Λινγκ βρίσκεται οι Πάρμα που αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 τη προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Τζένοα. Αρκετά καλύτερα τα πηγαίνει η Μπολόνια μετά τον ερχομό του Φρανκο Κολόμπα αφού έχει απομακρυνθεί τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.΄Τη προηγούμενη Κυριακή κέρδισε με 2-1 την Ουντινέζε και η νίκη συνδιάστηκε και με καλή εμφάνηση.  Οι Παρμένσι βλέπουν τα αγωνιστικά προβλήματα τα εξαλοίφονται αφού μάλλον επιστρέφουν οι Παλοσι και Μπογινοφ. Για τους Ροσομπλου θα απουσιάσουν οι Μορρας, Μουταρελι και Απια. Σημαντικό ρόλο πιστεύω ότι θα παίξει η έδρα. Προτείνω 1.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  - ΑΡΣΕΝΑΛ



Καθόλου καλά δε τα πάνε οι κόκκινοι που αποκλείστηκαν και τυπικά από το Τσαμπιονς Λινγκ και μάλιστα γνώρισαν και την ήττα με ανατροπή από τη Φιορεντίνα μέσα στο Ανφιλντ. Δυσκολα τα πράγματα για το Μπενίτεθ που μάλλον με μια ακόμα ήττα θα κουνήσει μαντίλι μιας και η πίεση από τους οπαδούς είναι πολύ έντονη. Από την άλλη η Αρσεναλ προέρχεται από ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό. Η σημερινή ενδεκάδα αύριο δε θα έχει μάλλον καμία σχέση με αυτή της προηγούμενης Τετάρτης. Οι κανονιέρηδες θέλουν να εκμετάλευτούν τα χτεσινά στραβοπατήματα των Τσελσι και Μαντσεστερ και να πλησιάσουν τη κορυφή. Μάλλον επιστρέφει ο Τόρρες και ο Καραχερ στη βασική ενδκάδα. Για τους Λονδρέζους θα λείψουν οι Φαν Περσι, Μπεντνερ, Κλισι, Γκιμπς και Τζουρού. ¨Ετσι σε πόλο επιθετικού θα δούμε τον Αρσαβιν. Δε θα παντάρω σε σημείο αν και πιστεύω ότι το Ανφιλντ θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Προτείνω 2-3γκολ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΙΝΤΕΡ        2
ΠΑΡΜΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ       1
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  - ΑΡΣΕΝΑΛ     2-3γκολ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top