E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Όσο περνούν οι αγωνιστικές του τσαμπιονς λινγκ το κίνιτρο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γι αυτό και εγώ θα ρισκάρω με βάση αυτό


ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΤΑΝΤΑΡΡ ΛΙΕΓΗΣ




Την πρόκριση για την επόμενη φάση του τσαμπιονς λινγκ έχει εξασφαλίσει η Αρσεναλ και το μύαλο όλων στο σημέρινο παιχνίδι θα είναι στο κυριακάτικο ντερμπι με τη Τσελσι που θα κρίνει κατά πόσο μπορουν οι κανονιέριδες να ακολουθήσουν την ομάδα του Αμπραμοβιτς στη διεκδίκιση του προταθλήματος. Από την άλλη οι Βέλγοι θέλουν βαθμό η βαθμούς για να μείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι τη τελευταία αγωνιστική.
Η Αρσεναλ θα παρουσιαστεί με σοβαρές απουσίες αφού Κλισι, Ντιαμπι, Τζουρου, Μπεντνερ και Φαν Περσι ειναι εκτος μάχης ενώ δεν αποκλείεται να ξεκουραστούν και μερικοί βασικοί. Για τη Στανταρ δε θα αγωνιστουν οι Ντε καμαγκο, Ντεφουρ.

ΟΥΡΙΝΕΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ



Με νίκη σήμερα θα βρίσκεται μια ανάσα ή μπορεί και σίγουρα στη φάση των δεκαεξι. Η Σεβίλλη βρίσκεται μολίς τρεις πόντους μακριά από τη κορύφη της Πριμέρα ντιβιζιον και με δεδομένη τη πρόκρισή τους το μυαλό τους θα βρίσκεται εκεί. Δεν υπάρχουν απουσίες για την Ουρινέα ενώ για τηη Σεβίλλη θα λείψουν οι Εσκουντε, Παλοπ, Φασιο, Ντουσερ Αντριανο, Ντε Μουλ, Ακοστα και Κόνε.


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΥΟΝ



Τον ένα βαθμό θέλει να πάρει οπωσδήποτε η Φιορεντίνα απόψε για να της γτάνει και η ήττα με λιγότερο από δυο γκολ στο τελευταίο παιχνίδι για να προκριθεί. Η Λυον έχει εξασφαλίσει τη πρόκρισή της. Αρκετά προβλήματα στην επίθεση αντιμετωπίζουν οι βιόλα με τους Μουτου και Γιοβετιτς να είναι παροπλισμένοι. Για τη Λυον απουσιάζουν οι Τουλαλαν, Ρεβεγιερ, Μποντμέρ.

Προτάσεις
102.ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΤΑΝΤΑΡΡ ΛΙΕΓΗΣ    Χ(2)
105.ΟΥΡΙΝΕΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ   1(X)
107.ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΥΟΝ    1(Χ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top