E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009



ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Οριακό παιχνίδι για τη Μπαγερν που βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από τη πτωτοπόρο Λεβερκουζεν. Οι Βαυαροί έχουν σύμμαχο τη παράδοση αφου μετρουν εννιά συνεχόμενες νίκες απέναντι στη Λεβερκουζεν. Εκτός αποστολής για τη Μπαγερν βρίσκονται οι Ριμπερι, Ολιτσ και Λελ ενω για τη Λεβερκουζεν οι Φερναντεζ(Τ), Καντλετς(ΜΠ), Ρολφες(Μ), Ρενατο(Μ), Ντε βιτ(Μ) και Χελμες(Ε).
Η Μπαγερν αν θέλει να διεκδικίσει το φετίνο πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια.


ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ - ΚΙΕΒΟ

Ιδανική ευκαιρία για τη Σαμπτορια να επιστρέψει στις νίκες και να εκμεταλευτεί το σημερινό στραβοπάτημα της Φιορεντινα είναι το αυριανό παιχνίδι για τους γηπεδούχους κόντρα σε μια ομάδα που δεν μας έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Απόντες για τη Σαμπτορια οι Στανκεβιτσιους(Α) και Σεμιολι(Μ).
Για τη Κιεβο θα λειψουν οι δεξιοί μπακ Σαρντο και Φρέι.


ΝΑΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ

Ο κατήφορος για τη Λατσιο δε λεει να σταματήσει αφού βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολόγικου πίνακα σε αντίθεση με τη Νάπολι που μέτα τη πρόσληψη του Βαλτερ Ματζαρι άρχισε να ανακαμτει. Χωρίς τους αμυντικούς Αρονικα και Σαντακροτσε θα αγωνιστει η Ναπολι ενώ για τη Λατσιο θα λειψουν οι Μπιζαρι(Τ), Σιβιλια(Α), Νταμπο(Μ)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Άρχισαν να βελτιώνται σιγά σιγά οι εμφανίσεις για τα υποβρίχια του Βαλβερδε και σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-2 από τη Σεβίλλη. Αμφιβολος ο Εσκουδέρο επιστρέφει ο Νιλμαρ. Για τη Βαγιαδολιδ δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστούν
Πεδρο Λοπεθ Κανομπιο και Σισι



375.ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ    1
371.ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ - ΚΙΕΒΟ     1
368.ΝΑΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ     1
385.ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ      1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top