E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009



ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ





Το μεγάλο ντερμπι του λιμανιού. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται εκτός στόχων αυτή τη στιγμή μιας και οι κόκκινοι βρίσκονται εκτός διεκδίκισης του τίτλου της Πρεμιερσιπ και εκτός τσαμπιονς λινγκ ενώ τα ζαχαρωτά βρίσκονται μακριά από τις θέσεις που οδήγουν στην Ευρώπη. Ασταθείς και οι δυο ομάδες ειδικά στην άμυνα. Πολλές επιστροφές για την Εβερτον. Αρτετα, Φελαινι, Μπιλισνεντινοφ Βογκαν, Ανιτσεμπε αναμένεται να δόσουν το παρόν. Από την άλλη στα γνωστά προβλήματα των Τορες και Ριερα προστέθηκε και αυτό του Μπαμπελ ενω τιμωρημένος είναι ο Ντεγκεν. Να αναστρέψουν το κλίμα θέλουν και οι δυο όμαδες με μια νίκη σε ένα ντερμπι συμπολιτών. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο ομαδες και να σκοράρουν αμφότερες.

ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ



Από της 30 Αυγούστου έχει να νικήσει η Λατσιο στο πρωτάθλημα!! Έχει κατρακυλίσει στη 15 θέση. Μάλλον η τελευταία ευκαιρία του τεχνικού Μπαλαρντινι να αποδείξει τι μπόρει να κάνει. Από την άλλη η Μπολόνια βρίσκεται στη 17 θέση με μόλις δυο ισοπαλίες εκτός. Για τους Λατσιαλι θα απουσιάσουν οι Κρουζ, Σιβιλια, Ματουζαλεμ. Εκτός για τη Μπολονια οι Μορας και Μουαρελι ενώ πολλοί αμφίβολοι λόγω γρίπης. Ανότερη ομάδα η Λατσιο μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι εύκολα ή δύσκολα.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ


Πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση μετά υο θάνατο του Ενκε και τα πράγματα θα είναι κάπως αμήχανα για τους παίκτες του Αννοβερο που καλούνται να συνέλθουν σύντομα αν δε θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες. Από την άλλη η Μπαγερν συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση στο τσαμπιονς λινγκ μετά την ήττα της Γιουβέντους στη Γαλλία. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από τη κορυφή και πρέπει να σοβαρευτεί αν θέλει να διεκδικίσει το το πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο Τσαχεντ για το Αννόβερο ενώ δεν παίζει ο Ριμπερί για τη Μπαγερν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ



Μάλλον ήρθε η ώρα να ξυπνήσει μιας και το καμπανάκι του υποβιβασμού δεν έχει σταματήσει για τους Μαδριλένους με τον Φλορες να πρέπει να αρχίσει να δείχνει κάποια στοιχεία απότη δουλειά του. Και η Καταλανοί δε βρίσκονται σε καλή φόρμα και μετρούν 4 σερί αρνητικά αποτελέσματα και πλησιάζουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Απουσίες στο κέντρο για την Ατλέτικο με τους Σαντανα και Γκαρσια να απουσιάζουν ενώ η Εσπανιολ αναμένεται να παραταχτεί πλήρης. Θα ρισκάρω με τον άσσο μιας και οι Μαδριλένοι δεν έχουν άλλα πριθώρια για απώλειες βαθμών.


253.ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ     γκολ-γκολ
261.ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ   1
289.ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ   2
311.ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ    1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top