E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Τελευταία αυκαιρία της Αλκμααρ η σημερινή αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης. Η Αλκμααρ θα παραταχθεί με το αγαπημένο 4-4-2 του Ροναλντ Κουμαν. Η Αλκμααρ ειναι μια όμαδα που πιέζει ψήλα και ο Ολυμπιακός έδειξε τρομερά προβλήματα απέναντι σε αυτή τη πίεση στα τελευταία 20 λεπτά απέναντι στα Γιάννενα. Για τη Αλκμααρ θα λείψη το μεγάλο της αστέρι Ελ Χαμνταουι και ο βασικός αμυντικός Γιαλιενς. Για τον Ολυμπιακό τα προβλήματα είναι γνωστά με Τοροσίδη, Ντιογκο, Νταρμπισαιρ, Λεντεσμα και Γκαλετι να είναι εκτός αποστολής ενώ αντίθετα επιστρέφουν Λεοναρντο και Α. Παπαδόπουλος


ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ



Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει φέτος η Στουτγάρδη που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.
Τελευταία ελπίδα και για τις δύο ομάδες που βλέπουν το παιχνίδι σα τελικό. Η ισοπαλία δε βολεύει καμιά από τις δυο ομάδες αφού η Ουρινέα είναι αυτή που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Και οι δυο ομάδες εχουν αρκετά αμυντικά κενα και δέχονται εύκολα γκολ.


ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ




Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη Ντεμπρετσεν και θα ήθελε να το γιορτάσει με ένα  ακόμα γκόλ απέναντι στη Λιβερπουλ μετά τα πέντε που σημείωσε απέναντι στη Φιορεντινα και στα δυο μεταξύ τους παιχνίδια. Η Λιβερπουλ παρα τις κακές της εμφανίσεις δε μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα από αυτή την ομάδα και παρά τις απουσίες των Τορες, Ριερα, Μπάμπελ.
Η Ντεμπρετσεν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών.


101.ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    1
106.ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ    OVER
104.ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ    OVER



sigour@kias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top