E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009






ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ομάδα του σιρ Αλεξ μετά από την ήττα από την Τσελσι. Η Γιουναιτεντ έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από τη κορυφή. Απο την άλλη η Εβερτον πραγματοποιεί μια μέτρια χρονιά και βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της πρεμιερλιγκ.
Για τη Μαντσεστερ θα ληψουν οι Φερντιναρτ, Καρικ, Χαργκριβς, ενώ Ο σει και Εβανς είναι αμφίβολοι. Για τα Ζαχαρωτα θα λείψουν οι Μπιλιαλεντινοφ(επ), Γιαγκελκα(μπ), Αρτετα(μ), Βογκαν(επ), Ανιτσεμπε(επ) ενώ αμφίβολοι είναι ο Φιλ Νεβιλ και οι μέσοι Οαμαν και Πιεναρ.


ΣΑΛΚΕ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Στη σκια του θανάτου του τερματοφύλακα του Αννοβερο Ενκε διεξάγεται αυτός ο αγώνας.
Οι παίκτες του Αννόβερο δεν εχουν συνέλθει από το σοκ που δέχθηκαν .Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν για τις δυο ομάδες και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα η Σαλκε θα πάρει τους τρεις βαθμους που θα τη φέρουν πιο κοντά στη κορυφή.


ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Μια αγωνιστική μας χωρίζει από το ελ κλασικο και οι καταλανοί εχουν ένα μικρο προβάδιμα έναντι της Ρεαλ που δε θέλουν να το απολέσουν απέναντι στην αθλετικ.
Για τη Μπαρσελονα παραμένουν τραυματίες οι Αμπινταλ και Μιλιτο ενώ ίσως δοθούν κάποιες ανάσες ενόψει ιντερ.




ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ


Πολύ καλή χρονιά πραγματοποιεί η Βερντερ στη μπουντεσλιγκα και δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι και επιθετικά μα πάνω από όλα αμυντικά. Οι νεοφότιστοι δε τα καταφέρνουν καλά στην έδρα τους που πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και έχουν αρκετά αμυντικά κενά. Απόντες για τη Φραιμπουργκ οιΤοπρακ(αμ) και Ροτ(επ) ενω για τη Βερντερ λείπουν οι Φριγκς και Πιζαρο


223.ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ         OVER,  ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ
221.ΣΑΛΚΕ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ        1
340.ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ      2
320.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ - ΕΒΕΡΤΟΝ       1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top