E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009



ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Με τον Τζεραρντ να επιστρέφει μετά από καιρό στην ενδεκάδα της η Λιβερπουλ υποδέχεται την Μαντσεστερ σιτι στο παιχνίδι που ανοίγει το κύριος πίτο του Σαββατοκύριακου. Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τη χρονιά με άλλα όνειρα άλλα βρίσκονται αρκετά μακριά από τη κορυφή που της έχει κανει κατάληψη η Τσελσι και δε λέει να την αφήσει. Παρά την επιστροφή τουυ αρχηγού ο Μπενιτεθ έχει αρκετα προβλήματα κυρίος στην επιθετική του γραμμή με τους Τορρες και Εν Γκονγκ να παρακολούθουν το παιχνίδι απο τις κερκύδες του Ανφιλντ μαζί με τους Αουρελιο και Ντεγκεν. Στον αντίποδα η Σιτι θα παραταχθεί πλήρης αν εξαιρέσει κανείς τον Ρομπίνιο που έχει αρχίσει να ετοιμάζει απο τώρα βαλιτσες για Βαρκελώνη. Η Λιβερπουλ στην έδρα τηε με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα σκοράρει το ίδιο ισχύει και για τους Πολίτες που διαθέτουν εκπληκτική επιθετική γραμμή.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Aποδεκατισμένη απο το κέντρο και μπρόστα θα παρουσιαστεί η Αρσεναλ κόντρα στη Σαντερλαντ που πραγματοποιεί μια αξιοπρόσεκτη πορεία στη Πρεμιερ λιγκ. Φαν Περσι, Μπεντνερ, Βελα. Γουολκοτ, Τζουρου, Ντενιλσον και Κλισι απαρτίζουν το απουσιολόγιο της Αρσεναλ. Από την άλλη η Σαντερλαντ θα στερήθει της συμμετοχής των Τερνερ(αμ), Τζοουνς(επ), Γκορντον(τερ), Καμελοτ(μ). Παρά της απουσίες της η Αρσεναλ θα προσπαθήσει να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο και σίγουρα θα δούμε αρκετές φάσεις και στις δυο εστιες. Τα πολλά γκολ εχουν τύχη σε αυτό το παιχνίδι και δεν αποκλείω και την εκπληξη από τη Σαντερλαντ.


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΥΝΕΜΒΕΡΓΗ


Αήτητο σερι τριών εντός έδρας νικών διατηρεί η Βολφσμπουργκ και μάλιστα και τα τρια με οβερ και η Νυνεμβεργη δεν είναι μια ομαδα που πείθει οτι μπορεί να το σπάσει. Η τριάδα Τζεκο, Γκραφιτε, Μισιμοβιτσ βγάζει φωτιές με τον τελευταίο να είναι αμφίβολος για το σημερινό αγώνα και με τον Σαντανα(μ) απαρτίζουν το απουσιολόγιο του αγώνα. Η Νυνεμβεργη θα στερηθεί τον τραυματία Ρισε.
Πολύ δυνατή στην επίθεση η γηπεδούχος ομάδα αλλά με προβληματική άμυνα και εδω θα επιλέξω τα πολλά γκολ.


ΓΡΕΝΟΜΠΛ - ΛΥΟΝ


Θα κλείσω τη τετράδα μου με ένα βραδινό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι η χειρότερη ομάδα του Σαμπιονα και με μόλις ενα βαθμό δε προβλέπετε να γλυτωνουν τον υποβιβασμό, από την άλλη οι λυονε βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τη κορυφή και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουν.
Η Γκρενομπλ θα αγωνιστεί χωρις τον Τζεμαλι(αμ) ενώ αμφίβολοι είναι οι Βιτακιτσ(αμ) Ντιεζ(Μ) και Λουμπογια(επ). Η λυον θα παραταχθεί χωρίς τους Σισσοκο(μπ), Τουλαλαν(μ), Κλερ(αμ) και Ρεβεγερ(αμ)



214.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ       OVER
237.ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ       OVER
219.ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΥΝΕΜΒΕΡΓΗ     OVER
323ΓΡΕΝΟΜΠΛ - ΛΥΟΝ      2



BetManiak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top