E-mail Επικοινωνίας: byebyebin@gmail.com

live score


powered by Agones.gr (livescore)
Δείτε όλα τα live score ΕΔΩ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

5ος Όμιλος



5η αγωνιστική
ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΥΟΝ

6η αγωνιστικη
ΛΥΟΝ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Την πρόκριση έχει εξασφάλισει η Λυον αφού και σε περίπτωση που χάσει και τα δυο παιχνίδια που ακολουθουν με Φιορεντινα και Ντεμπρετσεν και νικήσει και τα δυο η Λιβερπουλ υπερισχύει στην ισοβαθμία. Η Φιορεντίνα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση θέλει δυο βαθμούς για να εξάσφαλίσει σίγουρα τη πρόκριση στα δυο εναπομίναντα παιχνίδια. Ο αυριανός αγώνας είναι η ευκαιρία των βιόλα να βάλουν ένα τέρμα στα όνειρα των κόκκινων για πρόκριση επόμενη φάση.



6ος όμιλος





5η αγωνιστική
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΙΝΤΕΡ
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

6η αγωνιστική
ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΙΝΤΕΡ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ


Σε περιπέτιες έχουν μπει οι Καταλάνοι μετά τα δυο άσχημα αποτελέσματα με τη Ρουμπιν Καζαν και η νίκη με την Ιντερ μοιάζει μονόδρομος. Ο όμιλος αυτός είναι και ο πιο αμφίροπος του φέτινου Τσαμπιονς Λιγκ άφου όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης.




7ος όμιλος







5η αγωνιστική
ΟΥΡΙΝΕΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ
ΡΕΙΤΖΕΡΣ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

6η αγωνιστική
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΙΤΖΕΡΣ
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΟΥΡΙΝΕΑ

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση έχει εξασφαλίσει η Σεβίλλη. Οι άλλες τρεις όμαδες παλέυουν για τη δεύτερη θέση. Η Ουνιρεα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με πέντε βαθμούς ενω ακολουθει η Στουτγκαρδη με τρεις και Ρειτζερς με δυο. Η Ουνιρέα με νίκη της αύριο και ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι θα έχει εξασφαλίσει από αύριο τη πρόκρισή της αλλιώς όλα θα κριθούν τη τελευταία αγωνιστική.


8ος όμιλος





5η αγωνιστική
ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

6η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήδη στη φάση των δεκαξι βρίσκεται η Άρσεναλ και για τη δεύτερη θέση θα παλέψουν οι άλλες τρεις ομάδες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ισχύος αφού είναι στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς η Στανταρ έχει τέσσερις και η Αλκμααρ με δυο.
Σε περίπτωση νίκης του ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει τη δεύτερη θέση αφού θα πρέπει η Στανταρ να κερδίσει τα δυο εναπομίναντα παιχνίδια και ο Ολυμπιακος να χάσει τη τελευταία αγωνιστική από την Αρσεναλ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η πρόκριση θα κριθέι την τελευταία αγωνιστική μετη Σταντάρ να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Πάντως με μια ισόπαλια αύριο ο Ολυμπιακός βγάζει από τη διεκδίκιση της δεύτερης θέσης την Άλκμααρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top